LélektárGondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy többször is akkor pillantasz...

Gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy többször is akkor pillantasz az órára, amikor 22:22-t mutat? Most megtudhatod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már rengeteg ember számolt be arról, hogy visszatérően megjelenik az életében a 2-es számjegy, legyen az akár 2, 22, 222, 2222. Nem is gondolnánk, de ennek spirituális háttere van, de minden személy más és más okok miatt találkozik a számmal.

Gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy többször is akkor pillantasz az órára, amikor 22:22-t mutat? Most megtudhatod!
Fotó: Flickr/Paul Sableman

Habár sokfelől utána kutathatunk eme misztikus szám hátterének, a saját életünkre vonatkozó jelentésre csak mi magunk jöhetünk rá. Legyen szó akár a digitális óra kijelzőjéről (22:22), vagy telefonszámokról, esetleg pénztárjegyekről – ha ismétlődően belebotlunk, akkor bizony az univerzum próbál kapcsolatot teremteni velünk szinkronicitás formájában.

2-es számjegy

A 2-es számjegy a legnőiesebb számjegy mindközül, a maga vidám és örömteli energiáival. A szeretet, szenvedély, harmónia, és az egyensúly hordozója. Azok, akik rendszeresen találkoznak ezzel a számmal rendkívül kreatívak, intuitívak, érzékenyek és érzelmileg érzékenyek.

Nehéz helyzetekben a 2-es szám útmutatásul szolgálhat, hogy hogyan tudhatunk felülkerekedni a minket körülvevő problémákon. Ezen szám megjelenésével érezhető az univerzum energiája, mert folyton bátorít utunkon.

A 2-es szám mintegy emlékeztetőül is szolgálhat mindannyiunk számára, hogy bízzunk a saját megérzéseinkben, legyünk türelemmel és próbáljunk ennek a számnak az energiáinak a segítségével rátalálni a lelki megnyugvásunkra.

22-es szám

Azok a személyek, akik gyakran pillantják meg ezt a számot hihetetlen nagy szervezőkészséggel rendelkeznek. A szám maga azt közvetíti, hogy minden olyan megvalósítható, ami a fejünkben megszületik. Az ősi bölcsességet, átváltozást, teremtést, fény és szeretetet szimbolizálja

Ha jelként jelenik meg, azt próbálja tudatni velünk, hogy jó úton járunk és ezért haladjunk optimistán tovább az utunkon. Ne féljünk a végkifejlettől, mert sikerrel zárjuk majd. Viszont, mint minden dolognak, így ennek a számnak is van egy sötét oldala: az idegesség, a szorongás és a makacsság energiái is magába foglalja.

A 22-es szám gyökerei a 11-es számban keresendők, ezért annak energiáit is továbbviszi. Ha gyakran belefutunk ebbe a számba, akkor azt úgy kell értelmezünk, hogy mivel terveinket már alaposan előkészítettük és megterveztük, ezért felelősségteljesen tudjuk vinni majd. A terveinkbe vetett hitünk majd megóv a ránk leselkedő károktól, félelmektől, negativitástól és a pesszimizmustól. Ez a szám olyan dolgok teljesítésére és véghezvitelére hívja a lelkünket, amellyel jót tehetünk az emberiségnek.

222-es szám

Ez a szám egyszerre hordozza a 2-es és a 22-es szám tulajdonágait is. Vibráló energiái arra emlékeztetnek, hogy minden egy felsőbb erőtől származik, ezért nincs szükség a negatív gondolatokra, mert azok csak pusztítják az energiáinkat.

Szintén biztatást sugall a 222-es számjegy megjelenése, erőt, tudást és megbocsájtást közvetít.

Olyan esetekben jelenik meg a 222, amikor oda kellene figyeljünk emberi kapcsolatainkra, barátságainkra. Ha a szám feltűnésével együtt egy ismerős neve is feltűnik, akkor az azzal a személlyel meglévő kapcsolatra érdemes összpontosítanunk. Az adott illető jelenléte az életünkben mély tartalommal bír, ezért rá kell jöjjünk, mit tartogat a vele való kapcsolat számunkra.

Ugyanakkor régi sérelmeinket, emberek okozta régi szenvedéseinket is el kell felejtsük, majd megtisztulva új lappal nyitni az élet felé.

2222-es szám (22:22)

Talán ez az a számkombináció, amivel szinte a leggyakrabban találkozunk, hiszen digitális óráinkon minden nap megjelenik. Te is tűnődtél már azon, hogy miért van az, hogy többször egymásután pont akkor pillantasz a kijelzőre, amikor az 22:22-t mutat? Most megtudhatod a választ!

Ha feltűnik a 2222 azt hivatott közölni, hogy a hullámvölgyeink ellenére is egyensúlyban van az életünk. Akármilyen előre eltervezett gondolatunk megvalósulni látszik. Ez a szám a nyugalom, az egyensúly, a jó döntéshozás és higgadtság száma. Tudatosítanunk kell, hogy semmi sem történik véletlenül, és minden amit választunk az jó okkal lép be az életünkbe.

Arra is buzdít, hogy bizalommal vágjunk bele egy újabb vállalkozásba, hiszen a spirituális támogatás nem marad el, így könnyen rálelünk arra, ami erőt ad a megvalósításhoz.

Mivel a kiegyensúlyozott élet jele, ezért addig, amíg tudatosan alakítjuk tetteinket és megnyilvánulásainkat minden gördülékenyen fog menni. Éppen ezért nyugodtabbak lehetünk, mert az univerzum támogat céljaink elérésében. Nehéz időszakban ez a szám enyhítést hozhat.

Pozitív kijelentésekkel és hozzáállással rálelhetünk a helyes útra, csak ne adjuk fel a reményt, még a látszólagos nehézségek ellenére sem.

Talán J. M. Storm gondolata írja le a legjobban ezen számok lényegét: „Folytasd tovább! Csodák történnek, ha nem adod fel, még akkor is ha fel akarod. Az univerzum mindig szereti a makacs szíveket.”

Ha spontán jelennek meg ezek a számok előttünk az nem véletlen. Érdemes odafigyelni rájuk, és rájönni mit is akar az univerzum közölni velünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek