KuriózumGolyóval a koponyájában játszotta végig a mérkőzést a fejbe lőtt kapus

Golyóval a koponyájában játszotta végig a mérkőzést a fejbe lőtt kapus

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy szarajevói kispályás futballtornán fejbe lőttek egy 51 éves férfit, aki a koponyájába fúródott kilenc milliméteres tölténnyel játszotta végig a mérkőzést – írja honlapján a Magyar Szó című újvidéki újság.

labda-kapuban

A Dnevni avaz című boszniai hírlapra hivatkozó beszámoló szerint Dusko Krtalica kapus észre sem vette, hogy fejbe lőtték: a mérkőzés alatt fejsérülésre panaszkodott ugyan, de azt hitte, hogy csak beütötte a fejét a kapufába, és nem ment le a pályáról. Jól védett, csak egy gólt kapott a meccsen. A mérkőzés lefújása után viszont a keze görcsölni kezdett, nehezen beszélt. Kórházba szállították, ahol a röntgen kimutatta, hogy egy lövedék van a koponyájában. A kapust megműtötték, állapota stabil.

Az esetet jelentették a rendőrségen, amely átfésülte a Boljakov Potok nevű városrészt, ahol a furcsa baleset történt, és kiderült, hogy a futballtorna idején három lakodalom is volt a környéken. A balkáni lakodalmak gyakori „tartozéka” a pisztoly, az egyik társaság „örömlövöldözése” sült el balul. A rendőrség előállította a 42 éves Sejno Ligatát, akinél megtaláltak a 9 milliméteres Crvena zastava típusú lőfegyvert.

MTI

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek