KoktélFutótűzként terjed a Bagossy Brother Company gyönyörű karácsonyi dala

Futótűzként terjed a Bagossy Brother Company gyönyörű karácsonyi dala

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Két nappal ezelőtt debütált a Bagossy Brother Company karácsonyi dala, futótűzként terjed a közösségi térben.

„Égnek a fények” címmel jelent meg a gyergyói Bagossy Brother Company karácsonyi dala, ami pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe.

“Ha egy héttel ezelőtt valaki azt mondja, hogy lesz idén egy karácsonyi dalunk, nem biztos, hogy hittem volna neki. Aztán belépett a stúdióba a producerünk, Ligeti Gyuri és azt mondta, hogy erre a dalra most van szükség, most kell megszületnie. Hazamentem, és másnapra elkészült az Égnek a fények című szerzemény. Meghangszereltük és rögzítettük, ahogy Zsombi a Szent Miklós templomban feljátssza az orgonabetétet, majd elkészült a végleges felvétel” – nyilatkozta a dal születéséről a zenekar énekese.

“Felhívtuk a barátainkat, a What’s in the Box Productions-nél, és megkértük őket, hogy vegyék videóra, amint a dalt először előadjuk Gyergyószentmiklós főterén, advent harmadik vasárnapján.

Mindig is közel állt hozzánk a karácsonyi időszak és boldog vagyok, hogy adni tudunk az embereknek egy kis melegséget, talán pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. Áldást, békességet!” – nyilatkozta a dal születéséről Bagossy Norbi, a zenekar frontembere.

Az erdélyi zenekar új dalát két nap alatt több mint 145 ezren nézték meg, a dalra forgatott videóklip számos lájkot és pozitív hozzászólást kapott.

„Lelket gyógyító zene minden embernek! Áldott ünnepeket Mindenkinek!” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Csodás hangulatot tudtok teremteni bárhol és bármikor ha felcsendül a dalotok de semmihez nem fogható kisugárzásotok van mikor itthon énekeltek .Ti szó szerint sejtszinten vagytok Erdélyiek. Olyan jó ezt látni.Nagyon , nagyon köszönjük ezt a dalt is! Megtölti az ember lelkét valami megfoghatatlan melegséggel és biztonsággal” – tette hozzá egy másik.

„A mai világban nem sok ember tud értéket tovább adni, ti viszont igen! Csodák hordozói, Székelyföld szülöttei büszkék vagyunk rátok bárhol a világon!” – írta a srácok közösségi oldalán egy rajongó.

„Csoda dal! Nagyon sokszor meghallgatom egymás után. Annyira jó érzéssel tölt el és boldogság árad belőle,ilyenkor azt érzem, hogy mindenem meg van az életben,kivéve Apukám, aki karácsonykor halt meg és ez a dal a gyerekkoromat idézi fel Vele” – tette hozzá egy másik.

Bagossy Brothers Company – Égnek a fények

Fotó: YouTube

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek