OtthonForró vízbe teszi a fogkeféket, majd ötletes dolgot készít belőlük. Erre azért...

Forró vízbe teszi a fogkeféket, majd ötletes dolgot készít belőlük. Erre azért te sem számítottál – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Forró vízbe tesz pár fogkefét, nem fogod elhinni, hogy miért! A videóból minden részlet kiderül!

fogkefe-karkoto

A csináld magad tevékenységekben az a jó, hogy kevés pénzből csodaszép dolgokat készíthetünk, ami a lelkünknek is jót tesz, hiszen ha valami szépet sikerül alkotni, akkor arra büszkék lehetünk, és nem utolsósorban az önbecsülésünket, magabiztosságunkat is növeljük.

Ha akad odahaza pár elhasznált, kidobásra váró fogkefe, akkor ne terheljük a szemetesünket, inkább hasznosítsuk újra, és készítsünk vagány karkötőket, amelyek a kislányunknak is biztosan tetszeni fog.

Előbb szedjük ki a sörtéket, amellyel a fogainkat súroltuk, hiszen ezekre nem lesz szükség, majd a színes szárakat tegyük bele egy kisebb fazék meleg vízbe, és kapcsoljuk be alatta a tüzet, hadd forrjon fel a víz. Nem kell sokat főzni, 10–20 másodperc alatt meglágyulnak a műanyag részek, és hajlíthatóvá is válnak.

Egy konyharuhával görbítsük be mindeniket, de csavarhatunk is rajtuk, ezáltal csavart formájú karkötőt kapunk végeredményképpen. Már csak annyi marad hátra, hogy felhúzzuk a csuklónkra, és örüljünk a színes ékeszereknek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek