OtthonFeng Shui – sofőröknek

Feng Shui – sofőröknek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A személygépkocsi-tulajdonosok sokkal nyugodtabban és stressz-mentesebben közlekednek, amennyiben háttal parkolják le járgányaikat a ház bejáratához – bizonyították be a Feng Shui tudósai egy nemrégiben lezajlott kísérlet során.

Mi több, a sofőröknek csakis nyernivalójuk van, ha kristályos sót szórnak el az autók belterében, és kék madzagot kötnek a visszapillantó tükörre – vélik a szakértők.

A kutatás során Raymond Catchpole, a kínai ősi művészet szakértője, valamint a Feng Shui Society egyesület vezető tagja, négy személygépkocsit vizsgált: egy Nissan Micrát, egy Volkswagen Passatot, és Porsche Boxstert, valamint egy Lexus SUV-t. A megfigyelései alapján a következő tanácsokat adta a sofőröknek:

* Ne elölről parkoljanak a feljáróra, hanem tolatva, háttal a ház bejáratának. A személygépkocsik ugyanis „ragadozó tigrisek”, amelyek fenyegethetik a ház lakóit, ha szemben állnak a hajlékukkal.

* Az autóban rendnek kell lennie, mivelhogy az összevisszaság elszívja a sofőrtől az energiát.

* A negatív energia befolyásolhatja a vezető pszichikai állapotát, ezért ajánlott azt mielőbb kiűzni az autóból. Erre az ideális megoldás az, ha a sofőr közvetlenül a volánhoz ülés után énekelni kezd, tapsol néhányat vagy csak egyszerűen zenét hallgat.

* Amennyiben azt szeretnénk sofőrként, hogy autónkba is beköltözzön a Chi, tisztán kell tartanunk járgányunk ablakait. A Feng Shuiban egyébként az ablak az autó szeme.

* Ajánlott egy kék madzagot is a visszapillantóra vagy a navigációs rendszerre bogozni. A kék ugyanis a Víz elemet képviseli, az pedig a tökéletes pszichikai állapotot teremti meg a vezetéshez: nyugodtságot, pontosságot és magabiztosságot.

* A kocsi belterében szétszórt kristályos só az utasok és a sofőr negatív energiáit gyűjti magába – állítja a szakértő.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek