Az életben két nagyon fontos dolog van: a belső béke és a szeretet! Ezek hiányában csak állandó elégedetlenség, szomorúság és útkeresés uralja az életet. Sokszor futunk olyan dolgok után, amelyek nem igazán fontosak, és közben elfelejtjük élvezni a jelent!

Ha egy kiteljesedettebb, szeretettel teli életre vágysz, alkalmazd az alábbi feng-shui trükköket. Segítségükkel megszabadulhatsz a stressztől, nagyobb lesz az önbizalmad is, közelebb kerülhetsz a nőies énedhez, és rájössz, hogy az élet mozgatórugója valójában a szeretet.

Merj álmodni, érezd és add át a szeretetet, mosolyogj és hallgass a szívedre!

Legyen egy saját kis kuckód!

Lehet ez egy kényelmes fotel, vagy akár egy óriási színes babzsák a sarokban, fontos, hogy alakíts ki egy olyan kis kuckót ahol jól érzed magad, és tudsz regenerálódni. Ajánlott, hogy ez a hely távol legyen a bejárati ajtótól, és a jobb oldalon helyezkedjen el.

A főbejárathoz mérten délre helyezkedjen el. Minden háznak van egy úgynevezett “szeretet sarka”, és amikor ezt megtaláltad, könnyen vissza nyered az energiád, a belső erőd. Fontos, hogy jól érezd magad ezen a helyen, nyújtson pihenést és feltöltődést.

Rendezd az otthonod úgy, hogy pozitív energiája legyen

Ha belépsz egy lakásba, és eléggé fogékony vagy rá, egyből fogod érezni, hogy kellemes, pozitív energiákkal van tele. Ellenkező esetben ajánlott megtisztítani a teret a negatív energiáktól, takaríts ki.

Szabadulj meg a múlt emlékeitől, tárgyaitól, amelyek érzelmileg negatívan befolyásolnak, szorongást, fájdalmat okoznak. Párologtass kellemes illatú olajokat, használj illatgyertyákat, füstölőt, tegyél friss virágot a vázába.

Helyezz a lakás különböző sarkaiba a szeretetet szimbolizáló tárgyakat, pl. jáde köveket, és más feng-shui dekorációs elemeket. Miután otthonodat bejárja a szeretet hangulata, ülj le, és írj egy képzeletbeli szerelmeslevelet, amelyben megköszönöd a jövendő partnerednek, hogy mennyire jó, hogy szebbé tette az életed.

Engedd, hogy elárasszon a szeretet energiája!

Teremts helyet az új szerelemnek!

Lehet, hogy még tele van a lakásod az exed holmijával, rá emlékeztetnek az emléktárgyak, de még a fürdőszobában is ott a dezodora. Itt az ideje, hogy megszabadulj a múlt terheitől, frissítsd fel a lakásod, add át a teret az új, pozitív, szeretettel teli energiáknak. Ne felejtsd el, hogy erős vagy, megérdemled a szeretetet, engedd be az életedbe ezt a csodálatos érzést!

Viseld a szeretet színeit!

Ha be akarod vonzani a szeretet az életedbe, viselj élénk színű ruhákat, a világos, kellemes színek romantikus, nőies megjelenést kölcsönöznek. Ha nem szereted a rózsaszínű ruhákat, akkor használj a lakásodban rózsaszín dekorációt (párnákat, gyertyákat, virágot, textíliát), persze nem kell túlzásba vinni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.