LélektárFelépülés: az angyalok üzenete 2020 decemberére!

Felépülés: az angyalok üzenete 2020 decemberére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az év egy igen erős mentális energiával zárul, úgy tűnik, hogy decemberben végre lezárulnak a nehézségek. Azrael arkangyal segítségével megtudjuk, hogy mit kell tennünk, hogy könnyebben átvészeljük a változásokat.

Úgy érezzük mintha a gyógyulás, lábadozás időszakában lennénk, fáradtak leszünk, és semmire sem lesz elegendő energiánk. Ez az időszak arra is jó, hogy kipihenjük magunkat, és energiát gyűjtsünk az újrakezdéshez. Kiváló alkalom lesz a hála gyakorlására, tekintsünk szeretettel az idei évre, köszönjük meg, hogy sokkal többet tudtunk törődni önmagunkkal, mint máskor. Legyünk elfogadóak, nyugodtak, és törekedjünk a kiegyensúlyozottságra.

Mihály arkangyal azt üzeni, hogy öleljük át a bennünk lakó gyermeket, és győződjünk meg arról, hogy nem vagyunk egyedül, egy láthatatlan hatalom minden lépésnél fogja a kezünket. Minden a legfőbb javunkra van elrendezve. Decemberben lezárul néhány ciklus, és kezd helyreállni a rend az életünkben, ezenkívül választ kaphatunk olyan kérdésekre, amelyek eddig emésztettek.

Legyünk hálásak az összes negatív és pozitív tapasztalatnak, hiszen ezek hatására lettünk olyanok, amilyenek most vagyunk. Ezentúl egy kicsit más szemmel fogjunk nézni a világot, legyünk nyitottak az új lehetőségek és kapcsolatok felé. A belső gyermekünkkel való kapcsolattartás által sokkal közelebb kerülhetünk önmagunkhoz. Vagyis a belső gyermekünk ártatlanságán keresztül eljuthatunk az önszeretethez.

Decemberben veszünk egy mély lélegzetet, és azt mondjuk, hogy elfogadjuk az összes eddig történt eseményt, és készen állunk az előttünk álló feladatokra. Hagyjunk egy kis időt magunknak a regenerálódásra, érezzük jól magunk a bőrünkben, és élvezzük a szeretteink társaságát. Szükségünk van a társasági életre, interakcióra más emberekkel, sőt bizonyos kapcsolatok szabályozására is, vannak kapcsolatok, amelyek életben maradnak, mások viszont nem, és el kell engednünk őket.

Ebben a hónapban rengeteget fejlődhetünk lelki szinten, ehhez pedig használjuk az obszidián kristályt, amely segítségével sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

A hónap első részében

A hónap első felében, december 16-ig nagyon erősen érezni fogjuk a pihenés szükségességét. Gyógyuljunk, vigyázzunk önmagunkra, engedjük, hogy a körülöttünk lévők segítsenek, bekapcsolódjanak az életünkbe. Komoly döntéseket kell hoznunk, be kell vetnünk magunkat az ismeretlenbe, és ha el tudjuk engedni az irányítást, akkor sikeresek leszünk. Növelnünk kell a vitalitásunkat, olyan tevékenységet kell végeznünk, amely feltölt bennünket, és emeli a rezgésszintünket. Ne felejtsük el, hogy az isteni beavatkozás segítségével fontos üzeneteket kaphatunk főleg álmunkban.

A hónap középső részében

December 17. és 26. között olyan energiákat kapunk, melyek hatására sokkal motiváltabbak, ambiciózusabbak leszünk, sőt végre kezdjük elhinni, hogy amit akarunk, az meg is valósulhat. Végre a kezünkbe vesszük saját sorsunkat, felállítjuk a fontossági sorrendet, és csak olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyek valójában a javunkat szolgálják. Ebben az időszakban belső gyermekünk segít nekünk, hittel és bizalommal ösztönöz. Ebben az időszakban a tűz opál támogat leginkább, segít bennünket, hogy kapcsolatban maradjunk önmagunkkal, és bízzunk abban, amit érzünk.

A hónap utolsó részében

December 27-től a hónap végéig új kihívást kell elfogadnunk. Valószínűleg olyan híreket kapunk, amelyek eleinte megijeszthetnek, de valójában váratlan esélyeket adnak nekünk. Ki kell használnunk kreativitásunkat és eredetiségünket. Kívülről senki nem tud segíteni rajtunk, éppen ezért jobb lenne, ha nem kérdeznénk meg másokat, mit tennének a helyünkben, hiszen csak mi tudjuk igazán, mit akarunk.

Mihály arkangyal arról biztosít minket, hogy biztonságban vagyunk, bármi is történjen, velünk van minden lépésnél. Az angyalok azt is tanácsolják, merjünk nyitottabbak, sebezhetőek lenni, mert csak így férhetünk hozzá kreatív képességeinkhez. Jogunk van hinni a csodákban, ezért hát higgyünk és lépjünk előre.

A hónapot fáradtsággal kezdjük, de abban a pillanatban, amikor hinni kezdünk álmainkban, magabiztosak és bátrak leszünk. Ez egy kihívásokkal teli év volt, mindannyian megérdemeljük a méltó jutalmat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek