HolotropikumFekete pöttyöket vett észre a gyereke orrában. Fogalma sem volt, hogy ettől...

Fekete pöttyöket vett észre a gyereke orrában. Fogalma sem volt, hogy ettől a háztartási eszköztől van!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Tél van, ilyenkor a nappalok rövidek, ezért a természetes fényből kevés jut. Hogy mégis kellemes, fényekkel teli hangulatot varázsoljunk otthonunkban, gyertyákat gyújtunk, amelyekből ma már számtalan kiszerelésű, formájú kapható az üzletekben.

kisbaba-orra

Sokunkban nem is merül fel az, hogy elolvassuk a terméken szereplő használati utasítást, mivel csak meg kell gyújtani, és kész, a lényeg, hogy égjen. Viszont érdemes egy pillantást vetni arra a pár sorra, mivel olyan információkat tartalmazhatnak, amire korábban nem is gondoltunk volna.

A New Jerseyben élő és kisbabáját nevelő Meghan Budden is egy decemberi napon úgy döntött, hogy meggyújt egy üvegpoharas gyertyát, miközben a ház körüli teendőket intézi. Így is tett, és körülbelül 6–7 óráig égett a kis láng.

A nő másnap ijedt meg, amikor az orrában fekete koromréteget fedezett fel, de még ennél is jobban megrémült, mikor a kisbabája orrában is megpillantotta a fekete színű égésterméket.

Meghan nem olvasta el az utasítást a gyertyán, amire pedig rá volt írva, hogy legtöbb 3 órát szabad égetni. A szakértők szerint egy ilyen mécses esetében, ha sokáig égve hagyjuk, a leégett kanócból jelentősebb mennyiségű korom keletkezhet, ami a légtérbe, onnan pedig a tüdőbe kerülve légzési nehézségeket is okozhat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek