LélektárFebruár asztrológiai előrejelzése: készülj fel idejében a változásokra!

Február asztrológiai előrejelzése: készülj fel idejében a változásokra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az elmúlt hónapban megtörtént események hatásai ebben a hónapban is érződni fognak. Februárban még több eseménnyel és kihívással kell szembenézned, nem kell attól félned, hogy unatkozni fogsz ebben a hónapban.

Az asztrális események egymást követik, lehet, hogy nehezen fogsz tudni lépést tartani velük. Az lesz az érzésed, mintha valaki hátulról sürgetne, állandó késztetést fogsz érezni arra, hogy még ezt is, meg azt is meg kell tenned. Most sokkal több erőfeszítést kell megtenned, mint eddig, az életed úgy tűnik, fordulóponthoz érkezett.

Február 3-án a Merkúr belép a Halak csillagjegybe, és elkezdődik a retrográd szakaszok mozgása. Ez az időszak zavarodottságot, káoszt von maga után, hiszen nem minden úgy alakul, ahogy eltervezted, ettől pedig frusztrált és elégedetlen leszel. Hajlamosabb leszel az elszigetelődésre, befelefordulásra, nincs kedved társasági életet élni, legszívesebben bebújnál otthon a paplan alá.

Február 7-én a Vénusz belép a Kos jegyébe, ezáltal sikerül egy kicsit megerősödnöd, visszajön újra az életkedved, jobb lesz a kedved, és elkezdesz tervezni a jövőre vonatkozóan. Többé nem szorongsz a jövővel kapcsolatban, sikerül megértened, hogy életed előre eltervezett forgatókönyv alapján történik. A Fekete Hold és a Kos hatására néha veszélyes és kiszámíthatatlan helyzetbe kerülhetsz, próbáld fékezni a vágyaidat és az elvárásaidat. A hónap végéig igen sok kísértésnek lehetsz kitéve, próbálj egy kicsit tudatosabban élni.

Február 9-én a Telihold az Oroszlán jegyében feszült pillanatokat eredményez. Most tisztázásra kerül néhány dolgot, fontos párbeszédekbe keveredhetsz, elengedhetetlen lesz az őszinte kommunikáció. Február 19-én a Halak jegyébe lépve, napjaid olyanok lesznek, mintha nyitott szemmel álmodnál. Engedj teret a művészeteknek, az irodalomnak, szórakozz, élvezd az életet. Most ne tervezz komoly dolgokat, próbáld egy kicsit lazábban élni az életed.

A február 23-i Újhold új lehetőségeket tartogat a partnerségi kapcsolatokban, különleges meglepetésekre számíthatsz mind a párkapcsolatodban, mind pedig a munkahelyi-, baráti kapcsolataidban. Feszültség is kialakulhat a párbeszédek közben, viszont nem kell túlságosan komolyan venni a most elhangzottakat.

Összességében véve a február egy eseménydömping lesz, állandóan történik valami, csak igyekezz tartani a lépést anélkül, hogy túlságosan belevész a részletekbe. Kövesd az álmaidat, de felejtsd, hogy a dolgok úgyis akkor fognak megtörténni az életedben, amikor meg kell történjenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek