LélektárFebruár 4-i Újhold kihozza belőled a maximumot! Használd ki a mai nap...

Február 4-i Újhold kihozza belőled a maximumot! Használd ki a mai nap minden pillanatát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma, február 4-én, 22 óra 3 perckor a Hold találkozik a Vízöntő jegyében lévő Nappal és Vénusszal, és létrejön az Újhold, amely kihatással van elsősorban a vizuális érzékszerveinkre, de egész életünkre is.

A mostani Újhold elhozza a minden kezdéshez oly elengedhetetlen energiákat, a kreativitást, az eredetiséget. Most új lehetőségek nyílnak meg előttünk, amelyek ráirányítják a figyelmünket, hogy ismerjük fel azt, hogy mire vágyunk igazából, mi az, ami örömmel tölt el, mert ha a szívünkre hallgatunk, akkor ismerjük meg igazából az életutunkat.

A Vízöntő energiái segítenek abban, hogy tisztábban lássuk a helyzetünket, hogy sikeresen lezárhassuk múltunk azon fejezeteit, amelyek kellemetlen emlékeket idéznek fel bennünk.

Az elmúlt hónapokban tapasztalt változások hatására új szemléletmód kialakulására számíthatunk, mások lehetnek az értékeink, meggyőződéseink, elveink. A lényeg viszont mindig az, hogy önazonosak legyünk, ne azért tegyünk meg dolgokat, mert úgy diktálja a hagyomány. A régi dolgokat is emberek alkották, amelyekhez nem feltétlenül kell ragaszkodni, ha már nem érvényesek, vagy nem működnek jól.

Nem csak egyéni, hanem kollektív szinten is változások előtt állunk. Figyeljünk oda a gondolatainkra, cselekedeteinkre, mert azok nem csak a saját életünkre lehetnek kihatással, hanem a közösség szintjén is megváltoztathat bizonyos körülményeket.

Hagyjunk meg minden jó dolgot a múltból, a rosszaktól meg szabaduljunk meg, és egy olyan új szemlélet kialakításán dolgozzunk, amelyek pozitív jövőképet nyújtanak, és testileg, lelkileg is felüdülést eredményeznek.

Egy másik fontos aspektus, amelyre érdemes odafigyelni, hogy bízzunk magunkban, a tudásunkban. Írjuk le egy lapra mindazt, amit szeretnénk elérni, megvalósítani, amiben jók vagyunk, mert a fejlődés csak így lehetséges, az igazsághoz csak ezáltal lehet közel kerülni. Fontos az is, hogy figyeljünk oda a testünk igényeire, lehetőleg csak azt tegyük, ami kényelmes, ami jólesik, mert így megtapasztalhatjuk az igazi szabadság érzését.

Figyeljünk oda a mellettünk élő emberekre, ápoljuk a baráti, családi kapcsolatokat, mert ezek nyújtanak érzelmi és akár fizikai biztonságot.

Fogalmazzuk meg a vágyainkat, álmainkat, mert az Univerzum mindig befogadja, meghallgatja az üzeneteinket, és elhozza számunkra a megvilágosodást és boldogság teljességét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek