LélektárFebruár 4-én Újhold lesz a Vízöntő jegyében! Szerencsével és optimizmussal teli időszak...

Február 4-én Újhold lesz a Vízöntő jegyében! Szerencsével és optimizmussal teli időszak következik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A második Újhold kialakulására kerül sor ebben az évben, mégpedig a Vízöntő jegyében, február 4-től újjászülethetünk, belső átalakuláson eshetünk át, így eljuthatunk önazonosságunk legközelebbi állapotához. Emellett a mostani égi jelenség felerősíti a reményérzetünket, a tudásszomjunkat és a megvilágosodás iránt érzett vonzalmunkat.

A Vízöntő haladást, függetlenséget, egyediséget, eredetiség és számos új lehetőséget hoz, ezért bizakodva tekinthetünk a jövőre. Az Újhold arra ösztönöz, hogy többet tudjunk meg a világ dolgairól, fejlesszük, képezzük magunkat. Tegyük fel magunknak a következő kérdéseket: miért, miért ne? És találjunk ezekre válaszokat.

A Vízöntő az intelligencia, a kreativitás, a lelki fejlődés és spirituális utazás csillagjegye, így ezeken a területeken a következő időszakban jelentős fejlődésre számíthatunk. Felerősödhetnek a plátói érzelmek, szerelmek, és rájövünk, hogy mennyire fontos szerepet töltünk be a családunk, a közösségünk életében.

A barátaink segítenek abban, hogy jobban megértsük önmagunkat, azt, hogy kik vagyunk valójában, és hogy megszabaduljunk a negatív érzéseinktől, a szorongástól, a félelemtől, illetve a bizalmatlanságtól. Meg kell még említeni, hogy a februári 4-i Újholdhoz még csatlakozik a Jupiter és a Merkúr is, amely számos pozitív hatást és energiát szabadít fel, amely bátorságot és erőt ad.

Emellett azt fogjuk érezni, hogy a következő napokban, hetekben szükségünk lesz emberi kapcsolatokra, jó társaságra, ahol lazíthatunk, ahol megbeszélhetjük az élet nagy dolgait.

Az említett Újhold arra is ösztönöz, hogy megszabaduljunk a múltban történt sérelmek negatív hatásától, új életet kezdjünk, fellélegezve, szabadon.

A karma szempontjából a mostani Újhold rámutat arra, hogy hamarosan egy belső, lelki utazáson fogunk részt venni, főként a Vízöntők tapasztalhatják meg ezt az érzést, ami azt a célt szolgálja, hogy megismerjük jobban önmagunkat, ne féljünk a változásoktól, bátrak és magabiztosak legyünk, akik képesek másoknak is segítségükre lenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek