LélektárFebruár 23. Újhold a Halak csillagjegyben - Ezek lesznek a legfontosabb változások!

Február 23. Újhold a Halak csillagjegyben – Ezek lesznek a legfontosabb változások!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vasárnap, vagyis február 23-án egy csodálatos Újhold alakítja életünk energiáit. A hit, isteni szeretet, gyógyulás, titokzatosság, intuíció, érzékenység, kreativitás lesz jellemző erre az időszakra.

Megnövekszik a “láthatatlan” dolgok iránti érzékenységünk, nagyobb hittel fordulunk az élet csodái felé, éppen ezért könnyebben beindulnak a test és lélek gyógyító folyamatai.

Félre kell tenni a kételkedéseket, a kishitűségét, és itt az ideje a múlt helyett a jelenben zajló dolgokra koncentrálni inkább. El kell fogadnunk azt, ami a jelen pillanatban van, anélkül, hogy állandóan azon fáradoznánk, hogy valami megoldást próbálunk kiötleni.

Soha ne kényszerítsük magunkat cselekvésre, a változtatás kényszere megbénítja a szabadon szárnyaló energiákat. Most megtanuljuk, hogy a valóságban semmit sem tudunk az ellenőrzésünk alatt tartani, bármilyen erre irányuló kísérlet csak egyenes út a frusztráció és a szenvedés felé.

A Halak jegyében lévő Újhold hatására a hit csodákat hozhat az életünkben, csupán a saját magunkkal szembeni elvárások alól kell felszabadulnunk. Figyeljünk minden apró rezdülésre, hiszen most igen erős jeleket kaphatunk a külvilágból, de néhány üzenet álmunkban is megjelenhet.

Elkezdődik a fejlődés útja, most sokkal könnyebben megszabadulhatunk a káros szokásoktól, a régi rossz beidegződésektől. Ez egy folyamat, amely által a megértés és az észlelés magasabb szintjére léphetünk, felismerhetjük a tudatos életben rejlő csodát. Ezt nem az analitikus gondolkodás által lehet elérni, hanem érzés, befogadás, jelenlét, hit, elfogadás által. Az állandó gondolkodás helyett, inkább fordítsunk nagyobb hangsúlyt az érzelmeinkre, hallgassunk a szívünkre. Ne ragaszkodjunk a múltbéli dolgokhoz, mert így könnyen állandó frusztrációvá válhat az életünk.

Itt az ideje az engedelmességnek, a befogadásnak, a kreativitásnak, az együttérzésnek, a szeretetnek, a belső igazságnak, a csodáknak. Ideje, hogy a szív visszanyerje uralmát az elme felett.

Lehet, hogy most érzékenyebbek leszünk, mint általában, hajlamosabbak leszünk az elszigetelődésre, de használjuk ki ezt az időszakot, meditáljunk, töltődjünk fel. Másrészt ez az inspiráció, az isteni kegyelem pillanata. Hihetetlen kinyilatkoztatásokat és válaszokat kaphatunk, ha megnyitjuk magunkat a kozmikus térnek és készek vagyunk kibővíteni tudatunkat. A művészi kifejezés minden formája jótékony hatással lehet most, segítve bekapcsolódni az Újhold energiáihoz.

Ezért tekintsük magunkat üres edénynek, és engedjük, hogy az Univerzum energiái feltöltsenek, ne erőltessünk semmit, legyünk elfogadóak és kedvesek. Engedjük, hogy átjárjon a belső béke, hiszen március második felétől szükségünk lesz majd a határozottságunkra, és a cselekvőkészségünkre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek