LélektárFebruár 22-én van az Év első Tízmilliószoros Napja!

Február 22-én van az Év első Tízmilliószoros Napja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Akik hisznek abban, hogy a gondolatainknak teremtő hatásuk van, már készülnek február 22-ére, ugyanis ezen a napon fog bekövetkezni az idei év első tízmilliószoros napja, tehát amit gondolunk, amire vágyunk tízmilliószor erősebben fog hatni ránk, mint egy átlagos napon.

tizmillioszoros-nap

Biztosan ismerős a mondás: “Vigyázz, mit kívánsz!” Nos, február 22-én vonzzuk be a pozitív energiákat, gondoljunk csak jó, kellemes dolgokra. Teremtsünk magunknak boldogságot, kiegyensúlyozottságot.

Ahhoz, hogy minél jobban kihasználhassuk a tízmilliószoros napot, már napokkal korábban érdemes a jó dolgokra hangolódni. Vegyük észre a szép, pozitív, inspiráló pillanatokat, és igyekezzünk ezekből építkezni, és készülni a nagy napra. A legjobb időszak erre a reggel, mikor még tele vagyunk energiával, de napközben se feledkezzünk meg a pozitív dolgokról.

Ha elérkezett a tízmilliószoros nap, ébredés után tudatosan összpontosítsunk azokra a dolgokra, célokra, vágyakra, érzésekre, amelyeket szeretnénk megvalósítani, elérni, szeretnénk, hogy beteljesedjenek. Egy percre ne nyissuk ki még a szemünket, hanem lépjünk kapcsolatba az Univerzummal, a Teremtővel, majd mondjuk el neki, hogy mire vágyunk igazán, mi az ami boldogságot okoz. Fogalmazzuk meg azt is, hogy mitől szeretnénk végleg megszabadulni, mitől lesz könnyebb, harmonikusabb az életünk. Forduljunk a szeretet fele, hiszen ez az egyik legerősebb érzés, amely számtalan konfliktust, problémát képes feloldani.

Az is fontos szempont ezen a napon, hogy minél több időt töltsünk magunkkal, csendben, elmélyedve, kizárva a zavaró külső és belső tényezőket, amelyek a tudatunkat, gondolatainkat befolyásolják. Érdemes egy nyugodt sétát tenni a szabadban, ahol csend és harmónia vesz körül. Közben azokat a dolgokat, szempontokat, érzéseket fogalmazzuk meg magunkban, amiket szeretnénk megvalósítani.

A tízmilliószoros napon a vizuális erők és technikák is hangsúlyosabban jelen vannak életünkben, hatásuk kiemelkedőbb, ezért hunyjuk be szemünket, és képzeljük el magunkat, hogy boldogok, mosolygósak, jókedvűek, sikeresek vagyunk. Ilyenkor a meditáció, a kellemes, nyugtató dallamok is segítségünkre vannak.

Tízmilliószoros nap egy évben négy alkalommal van, legközelebb május 21-én, majd július 8-án és október 22-én lesz még.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek