LélektárFebruár 22-én aktiválódik a hónap második portálja, a 222-es portál!

Február 22-én aktiválódik a hónap második portálja, a 222-es portál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 februárja energetikailag és numerológiailag intenzív hónap, ráadásul két portállal, amelyek aktiválják az Univerzum erejét, és segítenek a valódi sorsunkhoz igazodni. Az első portál február 2-án volt (2.2), a második portál (szintén a 2-es szám hatványához kötve) február 22-én (22.2) lesz, és ebben az esetben is a 222 angyali sorozattal van dolgunk.

Szimbolikusan a 2-es az egységet jelenti. Az egyensúlyt, a partnerkapcsolatokat, a gyógyulást, a kommunikációt és a másokkal való munkát szimbolizálja, ha egy adott kontextusban (vagy akár többen is) erőteljesen érezteti jelenlétét, az azt jelenti, hogy van valami, amit meg kell tanulnunk.

A 2-es üzenete egyértelmű: segítő, gyengéd gesztusokkal vagy cselekedetek által próbálja egyesíteni az embereket, olyan gesztusokkal, amelyekkel megmutatjuk, hogy törődünk a mellettünk lévővel.

A 2-es szám felhívja a figyelmünket bizonyos helyzetek kettősségére, valamint az érzelmi és mentális tisztaság fenntartására, és arra próbál rávenni bennünket, hogy egy helyzetet különböző nézőpontokból lássunk, és mint ilyen, objektív választ adjunk rá.

A 2-es energiája elfogadásra és az együttérzésre tanít, arra, hogyan tudunk együttműködni egy önmagunknál nagyobb jó érdekében, a kompromisszum erejére, a megszerzésre. Azt sugallja, hogyan tudunk kilépni az egyéni érdekek buborékából, a jónak egy nagyobb szinten való megnyilvánulását keresve.

Ha a 2-es egy szám-sorrendben van, mint a 222, az azt jelenti, hogy energiája megháromszorozódik, és arra hívnak bennünket, hogy egységes egészként dolgozzunk vagy működjünk együtt másokkal, tegyünk valamit a körülöttünk lévő dolgok jóvá tételéért, hogy harmóniát teremtsünk a világgal való kapcsolatunkban.

A kozmikus kép pedig még ennél is tágabb, mert ezen a napon, azaz február 20-án újhold is van a Halak jegyében, ami viszont megnyilvánulásról, szabadulásról és újjáépítésről beszél. Egy fájdalmat és keserűséget hozó karmáról, az érzelmek és a lélek öngyógyító folyamatának beiktatásáról.

A 222-es számsor aktiválásakor jó, ha felelősségteljesen dolgozunk a kapcsolatok építésén, megszilárdításán, az adott pillanatban megszakadt kapcsolatok gyógyításán, helyrehozásán.

Bár kísértést érezhetünk arra, hogy ki se mozduljunk otthonról, és inkább passzívan szemléjük a külvilág eseményeit, de a változásoknak nem ez a kulcsa. Ráadásul gyakran a külvilág tükre annak, ami bennünk van. Igyekezzünk legalább ezen a napon szép gondolatokat megfogalmazni, saját magunkról és a körülöttünk lévőkről is. A szeretet, az elfogadás, a megbocsátás és a gyógyulás szavaival, talán jobb és nyugodtabb hellyé válna a világ.

A 222 felnyitja a szemünket, és megérteti velünk, hogy az emberek valójában nem sokban különböznek tőlünk, és ahol a mi megoldásaink kudarcot vallanak, vagy nem megfelelőek egy adott kontextusban, ott másokéi csodákra képesek. A 222-es portál spirituális ébredést vagy soha nem látott tudatosságot is hozhat, mindezt azért, hogy könnyebben hozzáférhessünk a tudatosság magasabb szintjéhez.

A 222-es portál segít abban, hogy rájöjjünk, minden nehézség ellenére jó úton járunk. Ha a szívünket gondolatainkkal és érzelmeinkkel összhangba hozzuk, a dolgok a helyükre kerülnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek