LélektárFebruár 15-én Újhold és részleges Napfogyatkozás alakul ki a Vízöntő jegyében!

Február 15-én Újhold és részleges Napfogyatkozás alakul ki a Vízöntő jegyében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha megtanulod szeretni önmagad, másokat is képes leszel szeretni. Ha teljesnek és egésznek érzed magad, akkor képes leszel segíteni a rászorulókon, és magadon is. Ezért fontos, hogy megfelelően felkészítsd a lelked arra, ami február 15-én történni fog, mikor egyszerre lesz Újhold, és az Antarktiszon, és Dél-Amerika déli részén megfigyelhető részleges Napfogyatkozás.

Február 15-én Újhold és részleges Napfogyatkozás alakul ki a Vízöntő jegyében!
Fotó: Josephine Wall

Ilyenkor ugyanis pozitív áramlások indulnak be, amelyek rávezetnek arra, hogy minden emberi lény kapcsolatban áll egymással, így ha összefogna mindenki mindenkivel, akkor bármit sikerülne megvalósítani. Ezért ha arra törekedsz ezen a napon, hogy másokkal együtt működj, tedd meg, mert soha jobb alkalom nem fog kínálkozni erre.

A következőkben egy rituálét fogunk megismertetni veled, amelynek révén bevonzhatod az életedbe a gyógyító fényenergiát, amely mindenben támogatni fog. Ezt a gyógyító fényt másoknak is el tudod küldeni, ami szintén jó hatással lesz az életedre. Ezt a rituálét legjobb, ha február 15. és 24. között végzed el.

A következőkre lesz szükséged:

  • gyertya;
  • meditációs párna, vagy kényelmes fotel;
  • írószer, papírlap;

Mi a teendő?

1. Kezdetben tisztítsd meg az aurádat, gondolj pozitív dolgokra, és mond ki többször a következő mantrát: “Megtisztítom a lelkem és környezetem a fény és a szeretet energiáival. Megtisztítom a testem a fény és a szeretet energiáival, így a lehető legtöbb pozitív energia vesz körül, ami az én jólétemet szolgálja.”

2. Gyújtsd meg a gyertyádat, és helyezkedj el kényelmesen a meditációs párnádon, vagy ülj le a foteledre. Hunyd be a szemed, és végy hét mély lélegzetet.

3. Folytasd a lélegzést, és képzelj el egy csodás környezetet, amely körülvesz. Érezd azt, hogy minden tökéletes.

4. Képzelj el valakit, akinek szeretnél gyógyító fényt küldeni. Bárki lehet az, akár elhunyt ismerős, vagy házi állatok. Képzeld magad elé őket, majd lélegezz be, utána fújd ki a levegőt. Képezz köréjük fehér védő fénybuborékot. Minél többször lélegzel ki-be, annál erősebb lesz a védő buborék az illető körül.

5. Képezz védőburkot a többi ember köré, akik az utcádban laknak, majd tágítsd ki a kört a településedre, a megyére, az országra, a kontinensre, sőt az egész világra.

6. Képzeld el saját magad, amint a fényes burában vagy, és amely olyan erős, hogy semmi káros, pusztító dolog nem képes áthatolni rajta.

7. Vegyél elő egy papírlapot és egy írószert, majd írd azt le, hogy mit kívánsz a világnak. Például, hogy szűnjön meg a szegénység, ne legyenek háborúk stb. De koncentrálhatsz a családodra, vagy a lakókörnyezetedre.

8. Ha leírtad a kívánságodat, hajts össze a papírt és tartsd biztonságos helyen. Végül ne felejtsd el kifújni a gyertyát.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek