HolotropikumAlternatív gyógyászatEzzel az itallal könnyedén megszabadulhatunk a fölösleges kilóktól

Ezzel az itallal könnyedén megszabadulhatunk a fölösleges kilóktól

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A fahéj és méz gyógyító tulajdonságát évszázadok óta használja és ismeri az emberiség. Érdemes újra felfedezni ezt a két csodálatos természetes gyógyítót. Az egészségünk érdekében illesszük be őket rendszeresen a hétköznapjainkba.

mezes-fahejas-tea

Külön-külön is gyógyító erővel rendelkeznek, de együttes keverékükben még jobban megsokszorozódik hatékonyságuk. Ha szeretnénk könnyedén fogyni különösebb erőfeszítés nélkül, próbáljuk ki.

Az ital kiegyensúlyozottá teszi az emésztést, serkenti az anyagcserét, tisztítja a szervezetet és segíti a fogyásban. Természetesen ajánlott a csodakeverék fogyasztásával párhuzamosan rendszeres testmozgást is végezni.

Készítsük el a fahéj és méz keverékéből kevert italt, és fogyasszuk rendszeresen.

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál fahéj,
  • 1 csésze víz.

Elkészítés: melegítsük fel a vizet, keverjük el benne a fahéjat, majd hagyjuk egy kicsit kihűlni, és tegyük bele a mézet. A mézet soha ne adjuk a meleg vízhez, mert a hő hatására elpusztulnak az értékes tápanyagok és enzimek. A mennyiséget növelhetjük, csak arra kell vigyázni, hogy mindig két rész méz, és egy rész fahéjból álljon. Ha nagyobb mennyiséget készítünk, tároljuk a hűtőszekrényben. Az első pohárral ajánlott reggel éhgyomorra meginni, majd a nap folyamán korlátok nélkül fogyaszthatjuk bármilyen mennyiségben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek