HolotropikumAlternatív gyógyászatEzzel a 3 részből álló gyógykeverékkel az összes típusú daganatos betegség megelőzhető!

Ezzel a 3 részből álló gyógykeverékkel az összes típusú daganatos betegség megelőzhető!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezzel a 3 részből álló gyógykeverékkel az összes típusú daganatos betegség megelőzhető!

zold-dio

Létezik három olyan csodanövény, amely képes megvédeni bennünket több százféle káros sejtmódosulással szemben, amelyekből könnyen kifejlődhet a legrettegettebb betegség: a rák.

Ezekért a növényekért nem kell milliókat fizetni, a természet ajándékai, így használjuk ki rendkívül erős gyógyhatásukat.

A következő növényekről van szó:

  • fiatal, zöld dió héj
  • üröm
  • szegfűszeg

Ezt a három gyógynövényt kell összekeverni, ugyanis a dió és az üröm elpusztítja a több mint százféle rákosodásnak induló sejtet, a szegfűszeg pedig az áttétek kialakulását akadályozza meg.

Csak akkor lehet eredményes ez a módszer, ha mindhárom gyógynövényt felhasználjuk.

Szükségünk lesz a zöld dió héjára, ugyanis csak amikor friss, akkor vannak benne a rákos sejteket elpusztító hatóanyagok, a száraz héj már nem használható. Egy kerámia (ne legyen fém) edényt töltsünk meg körülbelül 5 liter zöld dió héjjal. Ezt öntsük fel etil-alkohollal, hogy teljesen ellepje a héjakat. Ehhez adjunk hozzá egy fél kanál C-vitamin port, és fóliával födjük le a tálat. Tároljuk sötét helyen, vigyázzunk, hogy a nap ne érje. Három napig érleljük, majd ezután szűrjük át sterilizált üvegekbe a levet.

A szárított ürmöt daráljuk finomra, por állagúra. Ezt kis üvegbe tároljuk.

A szegfűszeget is porrá kell zúzni és kis üvegbe tárolni.

Ezután a következő a lépés: reggel egy pohár vízbe oldjunk fel egy kiskanálnyi zöld dió héjas tinktúrát, és igyuk meg. Ha 70 kg-nál többet nyomunk, akkor 2 kiskanál tinktúrát kell felhasználni, ha 90 kg-nál is nehezebbek vagyunk, akkor 3 kiskanál szükséges. A betegek személyeknek, az említett testsúlyok függvényében az adagokat meg lehet duplázni nyugodtan.

Vacsora előtt egy fél pohár vízbe tegyünk bele 2 kiskanál ürömport. Ezt a kúrát 14 napig, mindig vacsora előtt alkalmazzuk.

Ami a szegfűszeget illeti, a belőle készített porból, minden étkezés előtt, tehát egy nap háromszor, egy fél pohár vízbe tegyünk bele egy kiskanállal, és igyuk meg. Tíz nap múlva már csak vacsora előtt kell egy kiskanállal belekeverni egy fél pohár vízbe, és azt meginni, amíg a teljes gyógyulás be nem következik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek