HolotropikumEzüstkolloid - gyógymód, mely nem hiányozhat az otthonodból!

Ezüstkolloid – gyógymód, mely nem hiányozhat az otthonodból!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az ezüstkolloid, egy folyékony oldat, mely elektrolízis útján vízben feloldott ezüstrészecskéket tartalmaz (15 vagy annál kevesebb atomnyi pozitív töltésű csoportokban).

Ezüstkolloid - gyógymód, mely nem hiányozhat az otthonodból!

Az ezüstrészecskék azért maradnak oldott állapotban, mert elektromos töltésük erősebb a gravitációnál. Éppen ezért a minőségi ezüstkolloid nem igényel használat előtti felrázást és nem lehet sötét színű.

Az átlátszó, illetve a halványsárga színű oldat képviseli a jó minőséget, mivel tulajdonképpen az ezüstrészecskék mérete határozza meg a színét: a nagyobb méretű részecskék sötétebb színű oldatot eredményeznek, melyet azonban nehezebben szív fel az emberi szervezet.

Az ezüstkolloid hatásmechanizmusa, hogy megakadályozza az egysejtű mikroorganizmusok oxigénnel való ellátását, ami hozzásegíti az immunrendszert ahhoz, hogy hatékonyabban eltávolítsa a betegségeket eredményező kórokozókat.

Az antibakteriális szappanok megjelenése előtt, az ezüstkolloidot használták fertőtlenítés céljából. Az ezüst maga nagyon hatásos úgy a bakteriális eredetű fertőzések megelőzése, mint kezelése céljából.

Az ókorban az ezüstöt a sebek kötözésére használták, valamint a templomok úrvacsorához használt kelyheit is ezüstből készítették, hogy megelőzzék a különböző betegségek, fertőzések terjedését.

A szintetikus gyógyszerek megjelenésével egy időben, az ezüst teret veszített, de a tudatos táplálkozás és életmód elterjedésével újra hódít napjainkban.

Már az ókori görögök megfigyelték, hogy a gazdag családok estében, ahol ezüstből készült eszközökből ettek és ittak, ritkábban fordultak elő betegségek, ellentétben a szegényebb családokkal. A mindennapi ezüst használat következtében a gazdagok bőrszíne kissé kékes árnyalatot mutatott, innen eredeztető a „kékvérű” elnevezés. Természetesen nem csak ez volt a „kékvérűség” oka. Hiszen a gazdagok nem dolgoztak a napon, nem tartózkodtak a szabad levegőn, ezért sápadtabb bőrükön jobban áttetszettek az erek.

Hogyan hat az ezüstkolloid?

Akik az ezüstkolloidra esküsznek, azt tartják, hogy nagyon hatásos szer minden vírusok okozta betegség estében.

Tudományos kísérletek igazolták, hogy az ezüst megöli a baktériumokat. Az ezüst katalizátorként funkcionál, hatástalanítva egy enzimet, mely szükséges az anaerob baktériumok, vírusok, penész spórák szaporodásához.

Az ezüstkolloidot használják égési sebek kezelésére, mivel megakadályozza a fertőzés elterjedését az égett bőrfelületen. Ugyanakkor az ezüstkolloidot jó eredménnyel használják a bakteriális eredetű aknék kezelésében is. Jó hatással van az emésztésre is, megakadályozva a paraziták elterjedését az emésztő rendszerben.

Kitűnő vírusölő szer és ezt laboratóriumi eredmények is igazolják. Ezért hatásos úgy a HIV, mint az AIDS kezelésében. Ugyanakkor csökkenti a rák kialakulását.

Az ezüstkolloid használata elősegíti az emésztést is, mivel megakadályozza a táplálék erjedését a gyomorban. Az erjedést az okozza, hogy a táplálék túl sok ideig marad emésztetlenül a gyomorban és ilyenkor gázok képződnek.

Az ezüstkolloid használata

Azok az emberek, akik az ezüstkolloidot használják, saját maguk tapasztalják ki a megfelelő adagolást. Kötőhártya gyulladás estén, naponta többször a szembe csepegtetve használható. Torokfájás estén az oldattal való gargarizálás javallott.

A legelterjedtebb használati módja az ezüstkolloidnak, néhány csepp feloldása egy pohár vízben.

Mellékhatása

Az ezüstkolloid gyógyhatásait a jelenlegi orvos társadalom figyelmen kívül hagyja. Tudományos szempontból, az emberi szervezetnek nincs szüksége az ezüstre. A túlzásba vitt fogyasztása során, az ezüst felhalmozódhat a szervezetben, aminek elnevezése ”kék bőr”. Ez a megnevezés a bőr és szem kékes-szürkés árnyalatára vonatkozik, de egészségügyi problémát nem okoz.

A szintetikus gyógyszerekkel együtt alkalmazva, nem okoz összeférhetetlenséget. Mielőtt elkezdenéd használni előbb kérdezd ki orvosod véleményét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek