HolotropikumAlternatív gyógyászatEzüst-kolloid – a legerősebb természetes antibiotikum, ami létezik

Ezüst-kolloid – a legerősebb természetes antibiotikum, ami létezik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nem is olyan rég egy amerikai orvos nyilvánosságra hozta az ezüst-kolloiddal történő kezeléseinek eredményeit. Az otthoni kutatást már körülbelül 11 éve befejezte, de mindeddig azért nem láthatott napvilágot, mert a milliárdos gyógyszeripar mindent megtett azért, hogy a kapott eredmények titokban maradjanak, és ezzel párhuzamosan egy olyan médiakampány is elindult, ami azt hivatott bebizonyítani, hogy az ezüst-kolloid nem is hatásos. Azonban az 5000 pácienst megkérdező kérdőívből sokkoló eredmények olvashatók ki.

ezuskolloid

A tanulmányból kiderül, hogy az ezüst-kolloid úgy viselkedik, mint egy katalizátor, ugyanis olyan speciális enzimeket blokkol, amelyeket a baktériumok, vírusok és gombák a táplálkozásuk alkalmával hasznosítanak.

Az ezüst-kolloid megakadályozza azt is, hogy a kórokozók oxigénhez juthassanak, így meg áll a fejlődésük. Az ezüst-kolloid az egyetlen olyan készítmény, amely képes 100 százalékosan elpusztítani az „arany Staphylococcus” baktériumtörzset.

A tanulmány arra is fényt derít, hogy az ezüst-kolloid még a HIV-vírussal szemben is védelmet nyújt, ugyanis azt is képes megsemmisíteni, ha nagyobb dózisban alkalmazzuk a szert.

Bátran kijelenthető, hogy az ezüst-kolloid nem kerül olyan sok pénzbe, amit egy beteg szerettünknek ne vehetnénk meg. Nagyszerűen véd a rákos betegségektől is, egyedük a tüdő- és hasnyálmirigyben szenvedők gyógyulási aránya nem érte el a 100 százalékot. A többi típusú daganatos betegségből is sokkal nagyobb az esélye a felépülésnek, mint amit a sugár- és kemoterápiával elérnek.

A migrénből is kigyógyít, hiszen akik vízzel kevert ezüst-kolloidot isznak, megszűnnek a fejfájásos panaszaik. Az allergiás betegségekből 90 százalékban ki lehet gyógyulni. A testsúlygyarapodást is megakadályozza

A legerősebb fertőtlenítő és immunerősítő szer, amelyet eddig feltaláltak. A gyerekeknek is készítettek egy külön számukra kifejleszett terméket, aminek egyáltalán nincs semmiféle mellékhatása. Gyógynövényboltban, patikában beszerezhető.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek