LélektárEzt üzenik az angyalok a májusi hónapra - Itt az ideje felülvizsgálni...

Ezt üzenik az angyalok a májusi hónapra – Itt az ideje felülvizsgálni a életünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Májusban úgy fogjuk érezni, hogy teljesen ki vagyunk merülve, elegünk van már mindenből, alvásra és pihenésre van szükségünk csupán. Itt az ideje egy kis pihenésnek, de előbb be kell fejeznünk azt, amit elkezdtünk.

Most véget vethetünk azoknak a kapcsolatoknak és helyzeteknek, amelyek már nem szolgálják a hasznunkat, és inkább csak visszafelé húznak. Beszéljük meg egy megbízható személlyel a problémáinkat, és készítsünk új forgatókönyvet. Próbáljunk nagyobb hangsúlyt fektetni a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, menjünk ki a természetbe, vízpartra, kiránduljunk.

Mihály arkangyal azt tanácsolja, döntsük el pontosan, hogy milyen irányba szeretnénk haladni, és tegyük meg az első lépést a megfelelő úton. Ha úgy érezzük, hogy összezavarodtunk, hallgassunk a szívünkre, és tudni fogjuk, mit kell tennünk.

Fontos, hogy megszabaduljunk a félelmektől, a kételyektől, szeretettel és bátran kell cselekednünk, és semmiképp ne halogassuk tovább, amit meg kell tennünk. Ne erőltessünk semmit májusban, hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A nagy kihívást az fogja jelenteni, hogy bár úgy érezzük, hogy fáradtak vagyunk, mégis feltörnek a bennünk szunnyadó energiák.

Ne ostorozzuk magunkat, ne idegesítsük a körülöttünk élőket, akik szintén mindent megtesznek azért, hogy megküzdjenek ezekkel az energiákkal.

A hónap első részében

A hónap első felében, május 9-ig valóságos mókuskerékbe keveredünk, nem tudunk kilépni a saját magunk épített kelepcéből. Érezzük, hogy valamit nem csinálunk jól, de mégsem változtatunk, feszültek leszünk, és nem engedjük, hogy a körülöttünk lévők támogassanak. Az is előfordulhat, hogy olyat mondunk, vagy teszünk, amit később megbánunk. Úgy fogjuk érezni magunkat, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát.

Ne keressük többé a kifogásokat, fogadjuk el, hogy vannak nehezebb helyzetek, bocsássunk meg magunknak, és gyűjtsünk új energiákat. Ne hibáztassunk másokat, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ki tudjunk szabadulni az elme játékából. Használjuk ki a víz energiáját, tisztítsuk meg magunkat, és töltődjünk fel, mossuk le a negatív energiákat, vegyünk sós fürdőt, és ne feledkezzünk meg a hidratálásról sem.

A hónap második felében

Május 10-20. között már nem menekülhetünk el önmagunk elől, itt az ideje, hogy IGEN-t mondjunk az élet játékára. Egy új szakasz veszi kezdetét, megkönnyebbülést fogunk érezni, és végre el tudunk lazulni az önmagunkkal folytatott harc után. El kell sajátítanunk az önszeretet művészetét, és meg kell tanulnunk, hogy félelemből sosem szabad cselekedni.

Kérjük az őrangyalok segítségét, lépjünk kapcsolatba a természet energiáival, és minden sokkal könnyebb lesz. Számos hit-, és türelempróbában lesz részünk, de mindig támogatást fogunk kapni a szükséges változtatások végrehajtásához. Nem mindig úgy lesz, ahogy szeretnénk, de a dolgok a megfelelőképpen fognak alakulni.

A hónap utolsó felében

Május 21-től a hónap végéig meg kell tanulnunk egy kicsit tágabb perspektívából szemlélni a dolgokat, és, hogy semmit se csak a látszat kedvéért csináljunk. Sok türelemre lesz szükségünk ahhoz, hogy kirakjuk az élet nagy puzzle-jét.

Figyeljünk a jelekre, próbáljunk együttműködni a környezetünkkel, adjuk fel az állandó ellenállást. Semmit sem fogunk azonnal megkapni, idő és türelem kell, míg a dolgok beérnek. Meg fogjuk érteni, hogy mindig van esélyünk az újrakezdésre, sok türelemre lesz szükségünk most, és meg kell értenünk, hogy a változások a mi érdekünkben történnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek