Októberben egy igen különleges légkör fog uralkodni körülöttünk, leginkább az elménkre lesz hatással, és az emberi kapcsolatainkban jelenlévő makacsságra. Tisztában vagyunk vele, hogy mit kellene tennünk, mégis állandóan kifogásokat keresünk.

Sajnos az önfejűség eddig semmi jóra nem vezetett. Ha nem próbálunk egy kicsit nyitottabbak lenni, akkor mi magunk állítunk akadályokat a saját életünkbe. Hajlamosak leszünk arra, hogy minden pletykának bedőljünk, és bizonyos célok elérése érdekében a kisebb hazugságok sem tántorítanak vissza.

Nagyon ellenségesek leszünk azokkal, akik nem támogatnak ötleteink megvalósításában. Nehezen tudunk megbízni az emberekben, éppen ezért nagyon zárkózottá és gyanakvóvá válunk. A gyanakvás helyett inkább tegyünk szert néhány igaz baráti kapcsolatra. Az október számunkra kissé ködös és kiszámíthatatlan lesz, nem igazán találjuk a boldogság forrását. Rá kell jönnünk arra, hogy ezt a káoszt bizony mi magunk hoztuk létre.

A hónap első felében

Október 10-ig úgy érezzük magunkat, mintha állandóan vizsgáznánk, nagy lesz rajtunk a nyomás, nagyon sok elvárásnak kell megfelelnünk. Úgy érezzük, hogy legszívesebben elfutnánk a kihívások elől. Nem érezzük, hogy mire lenne igazán szükségünk, nem tudunk megfelelően kommunikálni, de a koncentrációval is problémák adódnak. Próbáljuk meg egy kicsit lazábban venni az életet, ne adjuk át magunk teljes egészében a feszültségeknek. Most arra is fény derülhet, hogy ki áll mellettünk a nehezebb helyzetekben, és kik az ellenségeink.

A hónap második felében

Október 11-22. között sokkal sebezhetőbbek leszünk, ráadásul komoly döntéseket kell meghoznunk. Állítsunk fel fontossági sorrendet az életünkben, vegyük számba, melyek azok a dolgok, amik igazán számítanak. Nem élhetünk állandó feszültségben! Keressük olyan emberek társaságát, akik megértenek, és nem ítélkeznek. Ebben az időszakban a belső hangra figyeljünk, ez alapján hozzunk döntéseket. Ne foglalkozzunk azzal, hogy mások mit gondolnak, vagy mondanak.

A hónap utolsó felében

Október 23-31. között változnak az energiák. Támogatás kapunk a múlt lezárására és egy új életszakasznak kezdünk neki. Most sokkal nyitottabbak leszünk, így számos ajtó nyílik meg előttünk, és végre közelebb kerülünk a céljainkhoz. Olyan, mintha végre sikerülne kijönnünk az alagútból, amelyben eddig tartózkodtunk. A hónap végéig még egy sikeres üzletet is lebonyolíthatunk, használjuk ki a lehetőségeket.

Forrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.