LélektárEzt üzenik az angyalok 2017. október hónapjára!

Ezt üzenik az angyalok 2017. október hónapjára!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Októberben eleget kell tenned a kötelezettségeidnek, és igyekezz mindent elintézni, amit megígértél, vagy amit korábban célként tűztél ki magadnak, így az életed a megfelelő mederben haladhat és olyan emberekkel fogsz megismerkedni, akik segítenek majd az utadon. Bánj óvatosan a gondolataiddal, mert ahogyan gondolkozol, úgy fog az életed is alakulni. Fohászkodj Mihály arkangyalhoz, hogy adjon erőt és bátorságot, hogy az az út, amiben hiszel, elvezessen a sikerig, a boldogságig, az elégedettségig.

Fotó: Pixabay.com

Ebben a hónapban nem szabad elhamarkodottan döntened, cselekednek, és ne engedd, hogy mások sürgessenek. Az idei ősz számos változást hozhat a szakmai életedben, de ha bízol az Univerzumban, akkor minden esetben megtalálod az örömet, a harmóniát.

Egy másik fontos dolog, hogy bármit is tégy, gondolj ebben a hónapban, vigyázz arra, hogy ne legyenek rejtett, hátsó szándékaid. Törekedj inkább az emberi kapcsolataid jobbá tételére, az együttműködések szorosabbra való fűzésére, mert így biztonságosabb lehet az életed. Ebben a hónapban több dologgal kapcsolatban meg fogsz világosodni, és lelkileg ráébredsz arra, amit igazán meg szeretnél valósítani.

A hónap első része

Október 11-ig ne szaladj el a felelősségek elől, és vedd észre azt, hogy ahol élsz, ott számtalan szépség van. Ezek a napok segítenek abban, hogy erősítsd, fejleszd a spirituális énedet, amellyel könnyebben be tudod majd gyógyítani a lelki sebeidet. Aggódni fogsz az anyagiak miatt, de ne arra törekedj, hogy mindenáron pénzt szerezz, hanem, hogy olyan munkahelyed legyen, amelyet szeretsz, ahol jól érzed magad. Tedd azt, ami igazán örömet okoz neked, mert így az a bizonyos dolog a misszióddá válik, amit nem te választasz, hanem az a bizonyos dolog választ téged.

Ezekben a napokban összpontosíts a gyógyulásra, a reményre, a szeretet és a bölcsesség erejére. Ne feledd, hogy te is Isten gyermeke vagy, így minden, amit kérsz tőle, a saját magad felemelkedéséért teszed.

A hónap középső része

Október 12-e és 22-e között értékelést kell készítened, hogy mi az ami jó, és mi az, ami rossz az életedben, mi az, ami megy és mi akadozik, ami javításra szorul. A rendszerezés nagyon fontos, ezért hogy jól érezd magad, meg kell szabadulnod pár dologtól, ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Légy őszinte magadhoz, találd meg az igazi értékeidet, mert elérkezel ahhoz a ponthoz, ahonnan már nincs visszaút. Ezért tedd azt, amit a legjobban akarsz, amire a leginkább vágysz. Ne feledd, a változásoknak is lehetnek pozitív hozadékai.

A hónap utolsó része

Október 23-tól egészen a hónap végéig törekedj az elfogadásra, a tudatos életvitelre és arra, hogy megtaláld a helyed a világban. Tisztában vagy azzal, hogy mindennek oka van. Légy jelen, törekedj arra, hogy ne a múltban élj és a jövővel se foglalkozz túl sokat.

Összegzés

Elmondható, hogy 2017 októbere sok változást hozhat majd, úgy szakmai, mint magánéleti vonatkozásban. Nézz szembe a félelmeiddel, a változások nyújtotta lehetőségeket meg használd ki, így minden a helyére kerül majd az életben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek