Mikor valami újba kezdünk, mikor valami megváltozik körülöttünk, vagy bennünk, kétségtelenül előtör belőlünk a félelem. Ilyenkor meg kell tanulnunk a félelem és a negatív energiák által birtokolt részt kitölteni.

angyal

Az életben mindenki felteszi magának a kérdést: “Vajon sikerülni fog?”, “Meg tudom csinálni?” Az ilyen kérdések helyénvalóak, mert az ismeretlen legtöbb esetben félelmet ébreszt az emberben.

2016 májusában részesülhetünk Mihály arkangyal támogatásában, védelmében, aki megfogja a kezünket, és segít, hogy leküzdhessük félelmeinket, hogy végül sikerüljön tovább lépni. Idén májusban lehetőség nyílik az újraszületésre, új projektek megvalósítására, célok kitűzésére. Ugyanakkor sok negatív gondolat is születhet a fejünkben, hiszen nem véletlenül van több bolygó is retrográd mozgásban az év ezen hónapjában. A lényeg viszont abban rejlik, hogy miként tudjuk összhangba hozni a pozitív energiákat, hogy neki vágjunk az új célnak, életnek. Azonban nem árt az óvatosság, hiszen mikor új életet kezdünk, még eléggé sérülékenyek, felkészületlenek vagyunk.

A hónap első fele, 1-je és 11 közötti időszak

Ez a gyógyulás periódusa, mikor is kiadhatjuk magunkból a negatív érzelmeinket, mert enélkül nem tudjuk helyrehozni magunkat. Meg kell tisztítanunk magunkat a legapróbb rossz érzésektől, érzelmektől, amelyek lelkünk legeldugottabb bugyraiban rejtőznek. A régi sérelmeinket, sebeinket el kell fogadnunk, meg kell szeretnünk azokat, és jó, ha tudunk róla, hogy ebben az időszakban lesznek emberek, akik megpróbálják feltépni ezeket a sebeket, megpróbálnak félelmet kelteni bennünk. Azonban ha kellő mértékben megerősítjük magunkat, őszinték leszünk magunkkal szemben, akkor rá fogunk jönni, hogy a külső tényezők, emberek igazából nem árthatnak nekünk, mert ha legbelül harmónia, béke van, akkor erősek és sérthetetlenek vagyunk. Mondjunk igazat, legyünk együttérzőek, szeressük az embereket.

A hónap második fele, 11-től 21-ig tartó időszak

Ekkor rájövünk arra, hogy az Univerzumban nincsenek véletlenek. Az angyalok úgy irányítják az életünket, hogy az nekünk jó legyen, csak ezt észre kell vennünk, le kell küzdenünk az akadályokat. Ez az újrakezdés időszaka lesz, már nem csak az álmodozni fogunk, hanem konkrét cselekvésre fognak ösztönözni az energiák. Hangsúlyt kap az életünkben az elfogadás és a szeretet.

A hónap utolsó része

Május 21-e után nem csak úgy fogjuk érezni, hogy minden sínen van, hanem valójában is minden a jó úton fog haladni. Szórakozásra, játékra, boldogságra fogunk vágyni. És ha nagyon akarjuk, el is tudjuk érni ezeket a célokat. Felszabadultak, örömteli emberek leszünk, nyitottak a jóra, a szépre.

Május a változások és felismerés hónapja lesz, amikor is megszabadulhatunk a negatívumoktól és meggyógyíthatjuk önmagunkat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.