LélektárEzt tartogatja számodra a 2018-as lélekszámod!

Ezt tartogatja számodra a 2018-as lélekszámod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lélekszám, vagy más néven személyes év szám, segít megértenünk, hogy az előttünk álló 365 nap miket is tartogat számunkra. A számok rengeteg információt képesek közvetíteni, csupán tudnunk kell, hogyan fejtsük meg őket.

Ezt tartogatja számodra a 2018-as lélekszámod!

Ahhoz, hogy ki tudd számolni a te saját lélekszámodat a következőket kell tenned:

Első lépésként add össze a születési hónapod és napod számait, majd a kapott kétjegyű szám számjegyeit is add össze. Például ha valaki július 18-án született, akkor a lélekszáma 7-es lesz, mert 7+1+8=16 és 1+6=7.

Következő lépésként ugyanígy kell eljárni az évszámmal is. Mivel most 2018-at írünk, ezért eredményül a 2-es számjegyet kapjuk, mert 2+0+1+8; (2+1=3+8=11); 1+1=2.

Végezetül a két eredményül kapott számot csak egyszerűen összeadjuk, 7+2=9, tehát ebben az esetben 9-es lélekszám jött ki eredményül. De ez a szám a te születési dátumod alapját természetesen eltérő lesz. Ha 9-nél nagyobb szám jön ki, akkor azt is addig add össze, amíg egyjegyű számot nem kapsz!

És akkor most lássuk is miket is jelentenek külön-külön a lélekszámok!

1. Valami új kezdete

Minden, a múlt évben keményen befektetett munkád most megtérülni látszik. Megérte a múlt évben oly keményen megküzdeni a céljaidért, mert most mindennek élvezheted a gyümölcsét. Használj ki minden lehetőséget, mert csak feljebb és feljebb juthatsz.

2. Növekedés időszaka

A 2-es lélekszám jelentése szerint újratervezésre lesz szükséged, ha fejlődni szeretnél. Az egész 2018-as év arról fog szólni számodra, hogy fejleszd önmagad. Ez nagyon megterhelő lesz, de gondolj arra, hogy a későbbiekben minden a hasznodra fog válni. Ha sikerül letisztáznod magadban, hogy melyik úton folytatod tovább az életed, akkor egy sikeres kapcsolatra is rátalálhatsz. Próbáld meg élvezni a jelen pillanatait és fogadd el bármi is jöjjön.

3. Teljes gőzzel előre

Ha a 3-as lélekszám jött ki neked, akkor egy igen kalandos és kemény időszakban lesz részed. Az életed összes területe egyszerre indul növekedésnek, közben lehet, hogy pár anyagi gonddal fogsz szembesülni, de ne aggódj miatta. Éld meg a tapasztalataidat, szerezz barátokat és élj a jelenben, az anyagiakon később ráérsz javítani. Ez az év a szórakozásról és a vibráló energiák megtapasztalásáról fog szólni. Ne kezeld fájó szívvel a kiadásaidat.

4. Több felelősség

Lehet, hogy a múlt évben kicsit eleresztetted a gyeplőt és túl sokat szórakoztál? Ez mind szép és jó mindaddig, amíg képes vagy felvállalni érte a felelősséget. Ebben az évben az energiák lelassulnak, így lesz időd kicsit magadba szállni és újra egyensúlyba hozni a dolgaidat. Sok teendőd lesz e téren, de ne hanyagold el a fizikai és a lelki egészségedet sem.

5. Elfogadás vár rád

Ha az 5-ös lélekszám jött ki, akkor egy jó év elé nézel. Hosszú ideje fenntartásaid és kételyeid vannak önmagaddal szemben? Nos, akkor van egy jó hírünk, ennek az önostorozó időszaknak végre vége lesz, és szabadabbnak érezheted magad, mint valaha. Végre elkezded elfogadni önmagadat, olyannyira, hogy minden egyes percet élvezni fogsz, amit a saját bőrödben tölthetsz el. Azt se felejtsük el, hogy ebben a fejlődésben a megfelelő barátok lesznek segítségedre. Ha odafigyelsz, teljes szinkronban lehetsz ezzel az évvel!

6. Őrangyal

A barátaidnak, és a családodnak most szüksége van rád, ezért ez az év megköveteli tőled, hogy gondoskodj szeretteidről. Az életed többi terén ez az év nem okoz majd túl sok előrehaladást, de ne csüggedj, nem mindegyik év egyforma! Légy hálás azért, amid van és élvezd ki minden egyes percet, melyet a családtagjaiddal töltesz.

7. Elgondolkodás és feltöltődés

Úgy érzed eltávolodtál önmagadtól? Ez az év arra szolgál, hogy újra közel kerülhess magadhoz. Az elmúlt időszakban olyannyira elfoglalt voltál, hogy a saját lelkedre sem jutott elég időd. Ez az év megköveteli, hogy lemondj az összes olyan dologról, amitől rosszul érzed magad, vagy leszívja az energiádat. Végre arra koncentrálhatsz, ami igazán boldogsággal tölt el. Újra egyensúlyba hozhatod az energiáidat ne törődj azzal, hogy mások mit mondanak, azt tedd, amit jó szívvel csinálsz.

8. A lehetőségek éve

Az elmúlt évek csak folyamatos stagnálást hoztak, de most ez teljesen megváltozik. Készülj fel, hogy egy zsúfolt év elé nézel. 2018-ban anyagilag és karrierileg is a magasba repülsz. Készülj fel, hogy olyan lehetőségek kapui nyílnak meg, ami egyenes utat jelentenek a siker felé. Csak arra ügyelj, hogy ne szálljon a fejedbe a dicsőség, maradj alázatos!

9. Azzá válsz, akivé mindig is szerettél volna

Ez az év mindegy hídként köt össze azzal az éneddel, aki mindig is szerettél volna lenni. Végre képes leszel elengedni azokat a kapcsolatokat, amik már nem a te javadat szolgálják. Akár munkahelyváltásra is sor kerülhet, ha nem érzed jól magad ott. A sok változás kicsit elbizonytalaníthat, de ne engedd, hogy meginogj, mert most ez az út a lehető legjobb számodra!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek