HoroszkópEzt leplezi le rólad a Merkúr a külvilág számára, mikor az a...

Ezt leplezi le rólad a Merkúr a külvilág számára, mikor az a csillagjegyedbe lép!

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A Merkúr a kommunikáció bolygója, ezért is tartják sokan úgy, hogy az Istenek hírnöke, szószólója.

Asztrológiai szempontból a Merkúr szerteágazó hatással lehet az életünkre és mindennapjainkra. Azok számára, akiknek még nem nyílt lehetőségük jobban belemélyedni az asztrológia világába, dióhéjban annyit mondanánk el, hogy születési időpontunkkal egy csillagjegyet is nyerünk magunknak, amely energiái életünk végéig elkísérnek bennünket.

Ám születésünk időpontja és helye a bolygók állásával is kapcsolatba hozható, ezt nevezzük születési térképnek. Születési térképünket most a Merkúrral karöltve vizsgáljuk meg, és megnézzük, mit tartogat ez a bolygó a különböző csillagjegyek szülöttei számára, mikor az az adott személy állatövi jegyébe lép.

Kos – Merkúr

Amikor a Merkúr a Kos jegyébe lép, kitűnik, hogy lelked mélyén egy nagyon lényegre törő ember vagy. Nem pazarolod az idődet arra, hogy mindig minden apró részletre odafigyelj, inkább azt tartod fontosnak, hogy a végeredmény megfelelő legyen. Ugyanakkor adott helyzetekben meglepően agresszívan viselkedsz a hozzád közel álló emberekkel, ami rossz dolog.

Bika – Merkúr

Amikor a Merkúr a csillagjegyedbe lép, kitűnik, milyen furcsa is vagy valójában. Személyiségedből kifolyólag olykor határozatlan és lusta tudsz lenni. Viszont szeretsz a dolgok mélyére ásni, nem úgy, mint a többi ember, és emiatt megeshet, hogy lemaradsz néhány fontos dologról.

Ikrek – Merkúr

Amikor a Merkúr az Ikrek jegyébe lép, akkor újra tudatosul benned, hogy egy olyasvalaki vagy, aki mindent kiválóan ismer, és nagy tudással rendelkezik. Szeretsz új információkra, tudásra szert tenni, és mivel igen hamar ráunsz a dolgokra, ezért szereted feszegetni a határaidat és a tűrőképességedet.

Rák – Merkúr

A Rák jegyében lévő Merkúr kihozza újra belőled a makacs és önfejű énedet. Neked nem lehet megmondani, hogy mit tegyél. Meg kell tanulnod olykor hallgatni másokra is, mert lehet, hogy csupa jót akarnak.

Oroszlán – Merkúr

Amikor a Merkúr a csillagjegyedbe lép, azon veszed észre magad, hogy sokkal könnyebben fejezed ki magadat, mint máskor. Pontosan tudod, hogy ki vagy és mik a céljaid. Spirituális beállítottságod révén a végletekig kitartasz a hitedben és szeretsz egészében gondolkodni.

Szűz – Merkúr

A Szűz jegyébe lépő Merkúr kiemeli a megbízhatóságodat. Mindig azon ügyködsz, hogy a dolgaidat elintézd, és ha valami probléma merül fel, azt azonnal orvosold. Hiszel benne, hogy kitartó munkával bármit megvalósíthatunk az életben.

Mérleg – Merkúr

A Mérlegben lévő Merkúr rengeteg dologról lerántja a kendőt. Ebben az időszakban rájössz, hogy túl sokat teszel az emberekért, és felismered, hogy feleannyit sem kapsz vissza az élettől. Ilyenkor mérlegelned kell a kapcsolataidat és változtatni, ahol kell.

Skorpió – Merkúr

Amikor a Merkúr a Skorpió jegyébe lép, ráeszmélsz, hogy milyen félelmet nem ismerő személyiség is vagy valójában. Az összes problémát képes vagy megoldani, amivel találkozol, ám mások felé nem igazán nyitsz. Ez a fajta zárkózottság furcsának tűnik mások szemében, ezért légy egy kicsit melegebb lelkű.

Nyilas – Merkúr

Amikor a Merkúr a csillagjegyedbe lép, optimizmusra lelsz. Olyannak látod a világot, amilyen lehetne és nem olyannak, mint amilyen, ezért ebből sok félreértésed adódhat. Olyan ember vagy, aki mindenkiben próbálja keresni a jót, de hidd el, olykor ezt el kell engedni, mert egy idő után kifáradhatsz.

Bak – Merkúr

Mikor a Merkúr a Bak csillagjegyébe lép, rájövünk, valójában nem is olyan vagy, mint amilyennek hittünk. Az a kép, ami a fejünkben élt rólad, az most megdőlni látszik, hiszen végre felfeded önmagad és megpróbálod a saját fejed szerint intézni a dolgaidat.

Vízöntő – Merkúr

A Vízöntő a Merkúr hatására rendkívül kifejezővé válik, és szinte bármilyen üzenetet képes lesz másoknak továbbadni, még akkor is, ha ezzel át kell lépjen valamilyen határt. Épp ezért sokan megpróbálnak elhallgattatni, de valahogy mindig te kerülsz ki győztesként.

Halak – Merkúr

A Halak jegyébe lépő Merkúr rávilágít arra, hogy milyen jó hallgatóság a Halak. Imádsz ott lenni másoknak, és meghallgatni a problémáikat. Gyakran úgy tűnik, hogy az életben mindent versenyként fogsz fel, de igazából csak így próbálsz előrébb jutni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek