KuriózumEzt jelenti, ha „kisfiú” helyett, egy igazi férfi társaságát rendeli számunkra a...

Ezt jelenti, ha „kisfiú” helyett, egy igazi férfi társaságát rendeli számunkra a sors!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mit jelenthet, ha „kisfiú” helyett, egy igazi férfi társaságát rendeli számunkra a sors!

Ezt jelenti, ha „kisfiú” helyett, egy igazi férfi társaságát rendeli számunkra a sors!

Szombat este van! A másik asztalnál egy vonzó férfit pillantasz meg, és rögtön azon töröd a fejed, hogyan elegyedj szóba vele. Beszélgetni kezdtek, majd telefonszámot cseréltek és az est végén a búcsúzást egy puszival pecsételitek meg. Vasárnap este szól a telefonod, és Ő van a vonal túlsó végén! Felhívott, mert felkeltetted a kíváncsiságát, és meg szeretne ismerni téged!

Szeretne eltölteni veled egy kis időt, a zsúfolt kávézói hangulaton kívül is, hogy jobban megismerhessétek egymást. Felajánlja, hogy érted megy, de nem azért, hogy megtudja, hol laksz, hanem mert ezt sugallják számára az érzései. Megérkezik, de nem egy üzenettel tudatja veled, hanem érted megy, az autó ajtaját kinyitja számodra, beültet, és mindezt azért, mert így volt nevelve. Az est során kellemesen érzitek magatokat, és semmilyen szín alatt nem engedi, hogy te fizess, udvariasan visszautasítva. Mikor hazaértek, az ajtóig kísér és megpuszil, teret engedve a kapcsolatotok jövőbeli alakulásának.

Ha egy igazi férfival randizol, az őszinte veled! Kimondja mindazt, amit mások félnének kimondani, és ha valami zavarja, azt is tudtodra adja, természetesen tisztelettel és nem sértően, nehogy megbántson téged.

Ezzel ellentétben, egy „kisfiú”, elrejti valódi érzéseit, és úgy viselkedik, melynek hatására te kényelmetlenül érezheted magad! Soha nem fogja vállalni a felelősséget a tetteiért. Nem tudja megoldani a problémákat felnőtt módjára, sőt inkább elmenekül előlük.

Ha egy érett férfival találkozol, Ő igyekezni fog egy erős és tartós kapcsolat kialakítására! Ezzel szemben a „kisfiú” élvezi a helyzetet, míg lehet, majd az első felmerülő problémák hatására kereket old. Az igazi férfi küzdd, a kapcsolat megmentéséért, míg a másik a könnyebb utat választja. Az igazi férfi dönt a kapcsolat alakulásában, míg a másik várja, hogy te döntsél, hogy mentesítve legyen ezáltal a felelősség és kötelezettség alól.

A „kisfiú” csakis magával van elfoglalva, míg az igazi férfi azt tartja szem előtt, hogy mit adhat választottja számára!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek