LélektárEzt hozza az életedbe a pár napja elkezdődött galaktikus új év

Ezt hozza az életedbe a pár napja elkezdődött galaktikus új év

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mit hoz magával az új galaktikus év, ami épp néhány nappal ezelőtt kezdődött el?

A következő hetekben elkezdődik álmaid beteljesítésének időszaka. Az augusztus 1. Újhold hatására augusztus 1-3-án új energiák aktivizálódnak. Használd ki ezt az időszakot, éld úgy az életed, ahogy mindig is szeretted volna, most könnyen tel0ejsülhetnek a vágyaid.

Érdemes ebben az időszakban figyelni a jelekre, az álmokban és a meditációban érkező üzenetekre.

Július 26-án elkezdődött az új galaktikus év, 13 ezer éves ciklusa, melyben a női energiák kapnak nagyobb hangsúlyt. Ez az energiaegyüttes a Földön több tízezer éve nem volt ennyire hangsúlyos.

Felerősödik a tudatosság és az egyéni döntések szerepe, ha csak lehet ne kérj most tanácsot nagyon másoktól, mert különben csökken a tudatos döntés-energiád. Vállald a felelősséget a tetteidért, csak így fogsz tudni megszabadulni a múltban történt kellemetlenségektől, és indulhatsz el a gyógyulás útján.

Figyelj egy kicsit befelé, így tudni fogod, hogy mi számodra a lehető legjobb választás. Mindig a számodra legmegfelelőbb embereket és segítséget vonzod be, hiszen csak ezáltal indul be a fejlődés az életedben. Vannak olyan személyek, akiktől a szükséges információkat kapod meg, míg mások felnyitják a szemed.

Ezek a változások egészen 2020-ig fognak tartani, ugyanis akkor lesz vége egy 18 éves, 2012-ben elkezdődött ciklusnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek