HoroszkópEzt az egy csillagjegyet senki sem kedveli igazán!

Ezt az egy csillagjegyet senki sem kedveli igazán!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szeretet az egyik legfontosabb dolog a világon! Hatására megváltozik a világ, valósággal megszűnnek a problémák, és a legnegatívabb napod is szebbnek tűnhet. Szeretet nélkül igen sivár lenne az élet!

Minden embert szeret valaki, még azt is, akiről azt gondolnád, hogy ő a világon a legelviselhetetlenebb személy. Számos kutatás alapján bebizonyították, hogy szeretet nélkül nem sokáig tudna egészségesen életbe maradni egyetlen élőlény sem, fokozatosan leépülne, majd elpusztulna.

A legfontosabb, hogy önmagunkat szeressük, adjunk szeretetet a körülöttünk levő embereknek, és legyünk képesek arra, hogy befogadjuk a felénk áradó szeretet. A 12 csillagjegy közül a Bak az, akinek igen kevés része van a szeretetben. Nem azért, mert őt nem szereti senki a világon, vagy, mert ne lenne szíve esetleg, hanem azért, mert annyira racionális gondolkodású, hogy nagyon távol áll tőle a szeretet érzése.

A Bak nem egy rossz ember, soha nem ártana senkinek, azonban annyira távol állnak tőle az érzelmek, hogy sokszor bele sem gondol, hogy lelki oldala is van az életnek. Két lábbal áll a földön, és, ha belekezd egy projektbe, akkor képes reggeltől-estig azzal foglalkozni. Ilyenkor bizony elhanyagolja a szeretteit, a családját, és az sem igazán érdekli, ha szívtelennek tartják.

A munka területén a világ legpéldaértékűbb embere, azonban a párkapcsolatban adódnak problémái. Nem érdeklik a lelki dolgok, és nem foglalkozik azzal, hogy mit is éreznek valójában az emberek. A saját érzéseivel sem foglalkozik, ha vannak is, inkább elnyomja őket.

Úgy gondolja, hogy érzésekbe belebonyolódni, csak szükséges rossz.

A Bak csillagjegyű személy nagyon egyszerűen működik: számára a legfontosabb a karrier és a hírnév, nincs ideje a rózsaszín álmokra és a romantikára. A világ mozgatórugója a logikus tényeken alapuló gondolkodás. Ha mélyebb érzelmeket szimatol a levegőben, messzire elkerüli azokat, soha senkinek nem nyitja meg igazán a szívét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek