GasztroEzt akkor se innád meg, ha fizetnének érte – a legfurcsább italok...

Ezt akkor se innád meg, ha fizetnének érte – a legfurcsább italok a nagyvilágból

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Valószínűleg hallottál már a tej-ízű sörről. De mit szólnál, ha valaki egyszer brüsszeli káposzta-lével kínálna? Nem, ez nem vicc! Ez az ital létezik, méghozzá annyira, hogy része a világ legfurcsább üdítőitalairól készített toplistának.

Bacon-ízű üdítő – Fotó: pitch.com

1. Joghurt-ízű Pepsi

– lehet, hogy túl maradiak vagyunk, viszont sokan közülünk szívesebben elfogyasztja a joghurtot magára, a Pepsit meg a hagyományos felállásában, mint a kettőt egyszerre, egyazon csomagolásból! A terméket egyébként Japánban dobták piacra, 2009 októberében.

2. Bacon-ízű frissítő

– Jones Soda Company az a cég, amelynek szokása különböző, sonka ízesítésű termékek készítése. Sonka-ízű tasakoktól, szobrocskáktól kezdve annyiféle sonkás tárgyat gyártottak, hogy képtelenség mind felsorolni! A legújabb találmányuk azonban a sonka-ízű üdítőital, amelyet a gazdag étkezésekhez, főként pulyka mellé ajánlanak.

3. Zeller-ízű ital

– egyes zöldségek, aromájuknak köszönhetően, kiválóak a különböző fogások elkészítésére, viszont semmi keresnivalójuk nem lenne a szénsavas üdítők területén. Szerintünk. A gyártók szerint azonban ez teljesen helytálló és természetes. Akik fogyasztottak belőle azt állítják, íze hasonlít a gyömbérre, és nem is annyira savas. De a zeller íze annál erősebb és intenzívebb!

4. Pulyka- és szósz-ízű üdítő

– az amerikaiak arra gondoltak, fel kell találniuk egy új terméket, amellyel a Hálaadás Napját tisztelhetik. Így belökték a pulykát nem a sütőbe, hanem az üdítőitalos dobozokba! Az italnak nagyon erős szárnyas-illata van, viszont az íze messze sem hasonlít a hagyományos ünnepi lakomára.

5. Hubba Bubba ízű ital

– végre egy olyan termék, amelynek úgy a kicsik, mint a nagyok örülhetnek! Ez sem a legegészségesebb italok egyike, viszont az ínycsiklandozó rágógumi ízének sokan nem tudnak ellenállni.

Uborka- és vörösbab-ízű Pepsi – Fotó: loneleeplanet.com

6. Uborka- és vörösbab-ízű Pepsi

– a japán nép az, amelyről elhíresült, hogy a legfurcsább kombinációkat találják fel a gasztronómia terén. De ez a Pepsi-variáció mindent felülmúl…

7. Brüsszeli káposzta ízű ital

– a gyerekek rémálma általában akkor kezdődik, amikor a szülők arra intik őket, fogyasszák el az összes zöldséget a tányérukból. Valószínűleg a gyártók erre nem gondoltak, ugyanis észbontó ötletként piacra dobták a brüsszeli káposzta ízű üdítőitalt. És mintha ez nem volna elég, azt tanácsolják fogyasztóiknak, hogy a méregdrága, minőségi Chardonnay bor mellé kortyolják a káposztalevet, mert úgy az igazi!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek