KuriózumEzt akarják a férfiak a nőktől

Ezt akarják a férfiak a nőktől

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak dolgok, amit nagyon is akarnak a férfiak a nőktől, csakhogy soha nem mondják el nekik. Lássuk melyek ezek.

no-ferfi

Tisztelet: a férfiak szeretnék, ha tisztelnék őket a nők. Ha nem hisszük, kérdezzünk rá. A tisztelet azt jelenti, hogy értékeljük a férfi érzéseit, gondolatait, tetteit és érzéseit.

Csodálat: a tisztelet kéz a kézben jár a csodálattal. A férfiak szeretik a csodálatot, de csak akkor, ha az őszinte.

Bajtársiasság: a férfiak értékeli a bajtársiasságot. Lehet azt szeretné, hogy elkísérd szombaton golfmeccsre, vagy egyszerűen csatlakozz hozzá, amikor kedvenc sorozatát nézi. Ezen kérések mögött az rejlik, hogy maga mellett akar tudni, és ez egy csodálatos dolog.

Vonzó kísérő: a férfiaknak fontos, hogy a párjuk csinos, vonzó legyen. Nem szükséges ehhez fotómodellnek lenni, csupán tegyünk néhány olyan erőfeszítést, gesztust, aminek következtében igazán vonzóak lehetünk számára.

Kellemes hangfekvés: mindenki szívesebben beszélget olyan emberrel, akinek a hangja kellemes, szelíd és barátságos.

Bátorítás: a férfiak értékeli a bátorítást, és szükségük is van rá. Szeretnek annak tudatában lenni, hogy a szeretett nő tart hozzájuk, ez boldoggá teszi őket, ezért fontos az ebbe vetett hit.

Értékelés: az erősebbik nem odavan azért, ha értékelik. Nem kell ódákat zengeni a férfinak, elég egy egyszerű köszönöm, egy meleg mosoly, és máris érzik a megbecsülést.

Függetlenség: a férfiak szeretik a függetlenséget. Ez nem jelenti azt, hogy állandóan békén kell hagyni őket, de vannak esetek, amikor nem számol be egyes dolgairól, vagy nem kéri ki a véleményed egyes esetekben. Ha időnként sörözni megy a haverokkal, hadd menjen, mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás.

Támogatás: mindannyiunknak szüksége van támogatásra, a férfiaknak is. Fontos tudatni vele, hogy támogatjuk minden olyan dologban, elhatározásban, ami fontos neki.

Szeretik érezni, hogy vágynak rájuk: mutassuk ki, hogy vágyunk a társaságára, úgy érzelmi, mint szexuális téren, hisz ha nem így érzi, meginoghat a bizalma. Éreztessük vele, hogy kitüntetjük figyelmünkkel, és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy vele lehetünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek