KuriózumEzt a kislányt csaknem "élve falta fel" a herpesz vírus. Így néz...

Ezt a kislányt csaknem „élve falta fel” a herpesz vírus. Így néz ki egy év kezelés után

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezt a kislányt herpeszvírussal fertőzött meg egy rokona, amikor arcon puszilta!

Ezt a kislányt csaknem "élve falta fel" a herpesz vírus. Így néz ki egy év kezelés után

Sienna Duffiekd-nál 2015 elején, fertőző herpeszvírust diagnosztizáltak az orvosok, miután egyik rokona arcon puszilta a kislányt. A gyerek arcán hólyagok keletkeztek, melyek nagy fájdalommal jártak.

Az édesanyának, minden nap le kellett cserélnie a kislány ágyneműjét és az aznap viselt ruháit pedig el kellett égetnie. A kislányt beszállították a kórházba, ahol infúzió alá helyezték, mivel nem tudott táplálkozni a nagy fájdalomtól. Az orvosok speciális krémekkel és antibiotikumokkal kezelték, hogy a fertőzés ne terjedjen el az egész testén.

A kislány arca úgy nézett ki, mintha valaki sósavval leöntötte volna, nyolc hónapos antibiotikum kúrára volt szükség arra, hogy elinduljon a gyógyulás útján.

Ezt a kislányt csaknem "élve falta fel" a herpesz vírus. Így néz ki egy év kezelés után

A herpeszt általában a 1. típusú herpes simplex vírus okozza, és aki egyszer megfertőződött vele, több mint bizonyos, hogy ez megismétlődik nála. A herpesz a szájon jelenik meg, ezt egy bizsergő érzés előzi meg, majd a 1-2 napon belül megjelennek e hólyagok is, melyek kifakadva bevarasodnak, 7-10 napon belül bekövetkezik a gyógyulás.

Egyes kutatások szerint a herpeszvírus kezelésére kiválóan alkalmas a lizin nevezetű aminosav, hiszen ez a vegyület megakadályozza a vírus továbbterjedését. Napi 3000 mg már elegendő ahhoz, hogy eltüntessük a vírus okozta panaszokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek