LélektárEzt a dalt hallgasd, amikor a szorongás eluralkodik rajtad!

Ezt a dalt hallgasd, amikor a szorongás eluralkodik rajtad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ne feledd, a félelmeidet te irányítod! Ez a dal segítségedre lesz abban, hogy lelassítsd a fejedben kavargó gondolatokat, így pillanatok alatt meg tudsz szabadulni a szorongástól.

Távolítsd el az életedből a negatív gondolatokat, a szorongást, lazíts ezzel a nyugalmat árasztó dallammal. Meglátod, hatására teljesen más színben fogod látni a világot! Ha kimerült és feszült vagy, keress egy nyugodt helyet, ülj vagy feküdj kényelmesen, hunyd le a szemed, és merülj el a zene nyújtotta különleges hangulatban.

A legjobb, ha fülhallgatót használsz a zenehallgatáshoz, így sokkal jobban át tudod adni magad a nyugalomnak. Közben lélegezz mélyeket, és képzeld magad egy ideális helyre, ahol gondtalanul sétálsz, vagy csak ülsz a tengerparton. Ha este lefekvés előtt hallgatod, akkor könnyebben el fogsz tudni aludni, és az éjszaka során sem kell álmatlansággal küzdened!

A delta frekvenciahullámból összeállított dallamsor gyógyító, energetizáló és csakraharmonizáló hatással rendelkezik. A delta hullámok az agyi tevékenység leglassabb hullámai, javítják a hangulatot, csökkentik a stresszt, a szorongást és a fejfájást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek