Ne feledd, a félelmeidet te irányítod! Ez a dal segítségedre lesz abban, hogy lelassítsd a fejedben kavargó gondolatokat, így pillanatok alatt meg tudsz szabadulni a szorongástól.

Távolítsd el az életedből a negatív gondolatokat, a szorongást, lazíts ezzel a nyugalmat árasztó dallammal. Meglátod, hatására teljesen más színben fogod látni a világot! Ha kimerült és feszült vagy, keress egy nyugodt helyet, ülj vagy feküdj kényelmesen, hunyd le a szemed, és merülj el a zene nyújtotta különleges hangulatban.

A legjobb, ha fülhallgatót használsz a zenehallgatáshoz, így sokkal jobban át tudod adni magad a nyugalomnak. Közben lélegezz mélyeket, és képzeld magad egy ideális helyre, ahol gondtalanul sétálsz, vagy csak ülsz a tengerparton. Ha este lefekvés előtt hallgatod, akkor könnyebben el fogsz tudni aludni, és az éjszaka során sem kell álmatlansággal küzdened!

A delta frekvenciahullámból összeállított dallamsor gyógyító, energetizáló és csakraharmonizáló hatással rendelkezik. A delta hullámok az agyi tevékenység leglassabb hullámai, javítják a hangulatot, csökkentik a stresszt, a szorongást és a fejfájást.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.