KuriózumEzért öltözött nevetséges ruhába egy férfi a barátja temetésén

Ezért öltözött nevetséges ruhába egy férfi a barátja temetésén

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mielőtt Kevin Elliot tengerészgyalogos Afganisztánba ment volna küldetésre vicces egyezséget kötött legjobb barátjával, Barry Delaney-vel.

fura-temetes

Elliot ugyanis megígértette a barátjával, hogy ha ütközetben elesik, akkor az a lehető legrondább ruhát viselve jelenjen meg a temetésén. Delaney természetesen beleegyezett a morbid, de tagadhatatlanul vicces kérésbe.

A két barát az afganisztáni küldetés alatt rendszeresen tartotta a kapcsolatot egymással. Annak ellenére, hogy nem találkoztak, a barátságuk erős maradt. Sajnos azonban Elliot közlegény kérését három év múlva teljesítenie kellett a jóbarátnak.

Amikor eljött a temetés ideje, Delaney tudta, hogy mit kell tennie. Töltött magának barátja kedvenc italából, ivott Elliot emlékére, majd magára öltötte a lehető legnevetségesebb ruhát, amit csak talált. Mindezt megtetézte egy rózsaszín magas szárú zoknival is.

Első pillantásra ugyan mindenkinek úgy tűnt, hogy Delany ebben az öltözékben nincs mit keressen a temetésen, ám a jelenlévők tisztában voltak a két barát egyezségéről, és minden résztvevőt megrendített a két fiatalembernek a szoros barátsága.

Elliot közlegény meghozta a végső áldozatot, mi ehhez képest az ember méltósága?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek