A Terry-hármasikrek elárulták, hogy állandóan nehézségekbe ütköznek a fiúkkal kapcsolatban. Hihetetlen, de a 18 éves lányok nem tudnak egy normális párkapcsolatot kialakítani.

Ezért nem találnak párt maguknak a hármasikrek: "A fiúk folyton összehasonlítanak minket"

Elise, Kayley és Sherena kifejtették, hogy egyszerűen nem tudnak randizni, pedig ők semmi nagyra nem vágynak, csak úgy szeretnének élni, mint a korosztályukból a legtöbb lány. Valamiért azonban a dolgok nagyon nem úgy alakulnak, ahogy ők szeretnék.

A legnagyobb fájdalmuk az, hogy mindig, amikor egy új fiúval találkoznak, akkor az összehasonlítja őket. Megpróbálja kitalálni ki a szebb, az okosabb, a gyengédebb, és melyikőjükkel lenne jobb kapcsolatot kialakítani.

Elise, Sherena és Kayley külsőre nagyon hasonlítanak, de személyiségük, a belső tulajdonságaik nagyon eltérőek, éppen ezért “válogatnak” mindig a potenciális udvarlók.

A legjobb barátnők, és minden titkukat megosztják egymással

Sherena az egyetlen a három testvér közül, akinek van barátja, ennek ellenére igen kellemetlen kommenteket kap a közösségi oldalakon. Sokan azt feltételezik, hogy a fiú tulajdonképpen a másik két testvérét is szereti.

A lányok párkapcsolata általában nagyon rövid ideig tart, és legtöbbször sajnos kínos vége lesz. A negatív támadások ellenére a három nővér egy saját márkát szeretne létrehozni, és minden álmuk az, hogy komoly karriert fussanak be a közösségi médiában.

“Valamilyen szinten normális az, hogy a fiúk összehasonlítanak minket, és kommentelnek a TikTok-on, hogy melyikünk szebb vagy csinosabb, és néha még a lányok is elmondják a véleményüket, de ők inkább csak a külsőnkre vonatkozóan” – mondta Sherena.

A három testvér szerint mindenki csak a külsejükről beszél, de senki sem kíváncsi arra, hogy milyen személyiségük van.

“Nehezen találunk rá az igaz szerelemre, mert a fiúk furcsának tartják, hogy a barátnőjüknek még van két ugyanolyan testvére” – magyarázta Sherena.

“A fiúk egyszerre küldenek üzenetet mindhármunknak, hogy növeljék a randevúzás esélyét, ami nagyon bosszantó. Arra nem gondolnak, hogy mi mindent megbeszélünk egymással?” – tette hozzá Elise.

Az elmúlt 18 évben mindig és mindenütt összehasonlították a lányokat, az iskolában, a családban, de még a baráti körben is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.