OtthonEzért nem szabad a kulcsainkat nyilvános helyen hagyni! - VIDEÓ

Ezért nem szabad a kulcsainkat nyilvános helyen hagyni! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha időt, pénzt és energiát szeretnénk spórolni, akkor erre valók a kreatív, csináld magad ötletek, amelyek megkönnyítik az életünket, egyszerűbbé teszik a hétköznapjainkat.

kulcs-keszites-otthon

A következő videóból megtudhatjuk, hogy miként kell kulcsot másolni. Ez ugyan praktikus, de akár veszélyes is lehet, mert ha egy betörő ismeri ezt a módszert, könnyen megoldhatja, hogy kulcsot szerez a lakásunkhoz, ezért sose tegyük nyilvános helyre a kulcsainkat.

Most inkább abból a szempontból közelítsük meg a dolgot, ha például nem szeretnénk elmenni a kulcsmásolóba, mert nem akarunk pénzt kiadni erre a célra. Az alábbi videóban mindent elárulnak, ami az otthoni kulcsgyártáshoz szükséges.

Egy A4-es ívlapra helyezzük rá a kulcsot, majd egy pénzérmét is melléje, hogy később meg tudjuk saccolni a kulcs méretének arányait. Ezután készítsünk egy képet, majd helyezzük át azt a számítógépre. Nyissuk meg, és nyomtassuk ki. Ezután tegyük rá a nyomtatványra az érmét, ha túl nagy, vagy kicsi, akkor addig kell méretezni, amíg nyomtatásban is teljesen egyformák lesznek.

Ha ez sikerült, vágjuk ki a kulcs formát. Ezután már csak egy konzerv doboz tetejére lesz szükség, amire egy ragasztószalaggal erősítsük rá a kulcs nyomtatványát. A végén pedig egy éles, fémvágó ollóval pontosan ki kell vágni a minta mentén a kulcsot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek