HolotropikumAlternatív gyógyászatEzért éri meg mézes tormát enni!

Ezért éri meg mézes tormát enni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Senkinek nem mond újat az, hogy a természetes összetevők terápiás hatással vannak a szervezetre. Ráadásul, ha a különböző összetevőket kombináljuk a hatás megsokszorozódik. Például a méznek és a tormának egy háztartásból sem szabadna hiányoznia, különösen a hideg időszakban.

torma-mezzel

Lássuk, milyen eredményei vannak, ha mézzel fogyasszuk a tormát:

1. Erősíti az immunrendszert: ha feltűnően sokszor hűlünk meg egymás után, azt jelenti, hogy problémák vannak az immunrendszerrel. A méz és a torma kombinációjával néhány nap után javulás állhat be az állapotunkban.

2. Energizáló hatása van: a kávé és a zöldtea mellett a méz és a torma kettőse is feldobja az embert. Ha kemény, húzós nap elé nézünk, reggel faljunk be egy kanál mézet néhány gramm tormával.

3. Jó hatással van a szívre: csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. Egy kanál reszelt tormához vegyünk egy kanál mézet, naponta két adagot fogyasszunk el. Egy hónapig folytassuk a kúrát, majd egy hónap szünet után ismételjük meg.

4. Serkenti a vérkeringést: a méz és a torma jó hatással van a vérkeringésre, normalizálja a vérnyomást és megakadályozza a vérrögképződést.

5. Kezeli a légúti problémákat: megszabadít a köhögéstől, a bronchitistől és a különböző légúti fertőzésektől, valamint az asztmát is kordában lehet tartani. Étkezések előtt vegyünk be egy kanál mézet és egy kanál reszelt tormát. Antibiotikus és köptető hatást biztosítanak.

6. Serkenti az emésztést: a fő étkezések előtt vegyünk be mézet tormával, hogy megelőzzük a székrekedést és megtisztítsuk a szervezetet a toxikus anyagoktól.

7. Kezeli a vérszegénységet: a mézes torma kiváló természetes orvosság a vérszegénységben szenvedők számára.

8. Megelőzi a paradontózist: a fogínybetegségek nehezen kezelhető problémák, ám mézzel és tormával megelőzhetők. Ez alkalommal ne reszeljük meg a tormát, hanem a sárgarépához hasonlóan rágjuk, a méz pedig tökéletesen enyhíti az erős, csípős ízt.

9. Javítja a memóriát: a méz és a torma gazdag vitaminokban, különösen sok B-vitamint tartalmaznak, ami elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek