HolotropikumAlternatív gyógyászatEzért érdemes rendszeresen sörélesztőt fogyasztani!

Ezért érdemes rendszeresen sörélesztőt fogyasztani!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Benne van a nevében is, hogy feléleszt, hiszen a sörélesztő hatékonyan vitalizálja a szervezetet.

soreleszto

A megfázásos betegségek megelőzéséért, kezeléséért érdemes tenni, ezért három héten keresztül napi 3 kiskanál sörélesztőt fogyasszunk el, így a benne található vitaminok, ásványi anyagok, mint a szelén, erősítik az immunrendszert, hatékonyabban tud így a szervezet a vírusokkal szemben védekezni.

Az idegrendszerre is jó hatással van a sörélesztő, segít megelőzni a depressziót és pszichés zavarokat is. A Parkinson- és az Alzheimer-kór elkerülése érdekében érdemes két héten keresztül naponta 4 kiskanál sörélesztőt elfogyasztani, amelyet mézzel kell bevenni.

A sörélesztő segít a rossz koleszterinszint csökkentésében és magas vérnyomás mérséklésében is, ez pedig elsősorban a szív és keringési rendszer számára nagyon jó hír. Ezért naponta 3 kiskanál sörélesztőt kell leküldeni éhgyomorra, reggel, délben és este. Ugyanezt az adagot kell kövessék azok is, akik fogyni szeretnének, 20 napon keresztül kell fogyasztani a sörélesztőt és máris súlycsökkenésnek lehet örülni.

Ugyancsak nagyszerű hatással bír a sörélesztő, ami a rosszindulatú daganatos betegségeket illeti. Kutatások arról számoltak be, hogy a kezelések mellékhatásai nem voltak annyira erősek azoknál, akik napi 6 kiskanál sörélesztőt fogyasztottak.

A pszoriázistól szenvedők is 30 napig szedhetik a sörélesztőt, 3 vagy 4 kiskanállal kell bevenni naponta, és a gyógyulás jelei máris látszani fognak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek