HoroszkópEzekre a csillagjegyekre hat a legerősebben az Újhold a Vízöntőben január 21-én

Ezekre a csillagjegyekre hat a legerősebben az Újhold a Vízöntőben január 21-én

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezek azok a csillagjegyek, amelyek a leginkább profitálhatnak majd az Újhold pozitív energiáiból a Vízöntő jegyében. Szerencsések lesznek, új élmények és lehetőségek várnak rájuk, és a közeljövőben megvalósíthatják az álmaikat.

Január 21-én, amikor feltűnik az égen 2023 első Újholdja, ami rendkívül erős energiákkal bír asztrológia szempontból, de a holdciklusok szempontjából is, reménykedni kezdhetünk egy új kezdetben. Olyan Újholdról beszélünk, ami a Vízöntő jegyébe esik, és egyben szextilt alkot a Kosban lévő Jupiterrel, a szerencse és a terjeszkedés bolygójával. Ezért ebben az időszakban egyes csillagjegyek különösen szerencsések lesznek, optimistábban és pozitívabban tekintenek a dolgokra az élet számos területén.

Ez a holdhónap rendkívül előnyös lesz a számukra, képesek lesznek kapcsolatot teremteni a körülöttük lévő emberekkel, különleges dolgokat építhetnek vagy érhetnek el különböző projektekben, kapcsolatokban vagy együttműködésekben.

Íme, a csillagjegyek, amelyek kiélvezhetik az Újhold minden pozitív energiáját, és a közeljövőben megvalósíthatják az álmaikat.

Vízöntő

A Vízöntő számára ez az Újhold a saját jegyében nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy igazodni tudjon önmagához és a sorsához, belső hitelességéhez és igazi lényéhez. A Vízöntők az utóbbi időben sok leckét megtanultak, jobban megértették saját céljaikat és létezésük értelmét, most pedig készen állnak arra, hogy egy másik szintre lépjenek, miközben az Univerzum erős rezgésekkel jön a segítségükre.

Ennek a csillagjegynek az elkövetkezendő időszakban olyan fontos változások vannak a láthatáron, amelyek döntően megváltoztathatják élete menetét. Lehet szó egy sorsszerű találkozásról, őszinte szerelemről, egy erőteljes kapcsolatról egy másik emberrel, új dolgokról, amelyeket el kell érnie, végre kell hajtania, vagy ki kell nyilvánítania, és amelyek csoportos, kollektív értelemben is nagy hatással lehetnek – olyan nagyszabású projektekről van szó, amik szó szerint jobbá tehetik a jegy szülöttének életét. A környezetében élők rendkívül nagyra értékelik munkája minőségéért és ragyogó elméjéért, és nagyon valószínű, hogy az elkövetkező időszakban fizetésemelést vagy egy váratlan összeget kap.

Bika

A Bika számára az Újhold a Vízöntőben erősen kiemeli a karrier, az elismerés és a nyilvános hírnév szektorát. Elképzelhető, hogy azon a területen, ahol dolgozol, a színfalak mögött néhány tekintélyes vagy nagy befolyással rendelkező ember új ajtókat és lehetőségeket nyit meg előtted, megbecsül és elismer téged, és a megfelelő személynek tart a megfelelő helyen és időben, hogy felkínáljon egy új munkát vagy pozíciót, ami megváltoztathatja az életedet.

Bár ez új kötelezettségekkel járhat számodra, a következő időszakban szép eredmények várnak rád, és új fejezet nyílik meg az életedben vagy a szakmádban. A munkádban az Uránusz hatását is érezni fogod, ami a Vízöntő uralkodó bolygója, és most meglehetősen nagymértékben befolyásol téged. Szükségét érzed, hogy a megszokottól eltérően cselekedj, a megszokott normákon kívül gondolkodsz, új ötletekkel, javaslatokkal állsz elő, lázadóbb leszel, de mindezt konstruktívan, kreatívan, innovatívan teszed.

Rák

A Rák számára az Újhold időszaka a Vízöntőben jó alkalom arra, hogy kapcsolatba kerüljön önmagával, saját szükségleteivel, érzelmeivel, felismerje a sebezhetőségeit, de a lényében rejlő, öntudatlan regenerációs erőt is. Nagyon valószínű, hogy már a közelmúltban felfedezett új lehetőségeket, új ismeretségre tett szert, esetleg szerelmes lett, vagy új fejezetet kezdett az életében. De ugyanakkor az is megtörténhet, hogy bizonyos múltbeli sebek (amik nem gyógyultak be teljesen) most újra előtérbe kerülnek, és szüksége lesz rá, hogy megszabaduljon múltbeli döntései terhétől.

Itt az ideje, hogy felfedezd és értékeld a saját személyes erődet, és nemcsak a másokkal, de az önmagaddal töltött időt is, hogy elfogadd mások támogatását, valamint azt, hogy felelősséggel tartozol önmagadért, ezért pragmatikusabb célokat kell megvalósítanod, és olyan üzleti partneri kapcsolatokat építs ki, amelyek különösen ígéretesnek és előnyösnek mutatkoznak a számodra. Abban a pillanatban, amikor meggyógyulsz, a jelenlegi kapcsolataid is meggyógyulnak, és jó fordulatot vesznek a számodra – szóba jöhet akár egy közelgő házasság, egy hosszú távú üzleti partneri kapcsolat, vagy egy nagyszerű eredmény, ami számtalan örömet hoz majd a jövőben.

Fontos, hogy ebben az időszakban higgy magadban és a képességeidben. A tartalékaid és anyagi forrásaid jelentősen megújulnak a következő időszakban, akár egy nagyon jó állásajánlatot is kaphatsz, vagy felkérhetnek valamilyen közreműködésre egy projektben.

Kos

A január 21-i Újhold a Vízöntő jegyében erős hatással van a Kosra is, megvilágítva az álmok, remények és szövetségek megvalósulását a 11. házban. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy ebben az időszakban a szerencse és a bőség bolygója, a Jupiter is ebben a jegyben tartózkodik, elmondhatjuk, hogy jó, sőt nagyszerű dolgok várnak a jegy szülötteire. Ez kitűnő alkalom lehet arra, hogy felfigyeljenek rád, hogy bővítsd az ismeretségi körödet, szocializálódj, csapatmunkát végezz, vagy olyan emberekkel tölts időt, akikkel hasonló az érdeklődési körötök.

Egyes találkozások ebben az időszakban, különösen, ha nagy érzelmi és szellemi értékű emberekről van szó, megváltoztathatják az életedet és a karrieredet, és idővel valódi áldássá válhatnak, a hétköznapi találkozások álarca alatt. Érdemes megosztanod másokkal az ötleteidet, mivel ezek a beszélgetések stimulálhatják a szellemedet és a lelkedet, és bevezethetnek egy új univerzumba, ahol a vágyaid könnyebben valóra válhatnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek