KuriózumEzeknek a nőknek a legkevesebb az esélye, hogy férjet fogjanak maguknak!

Ezeknek a nőknek a legkevesebb az esélye, hogy férjet fogjanak maguknak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak nők, akik mindent megtesznek, hogy maguk mellett tartsák a férfiakat, de olyan karakterük van, amelytől egy épkézláb férfi eszeveszetten menekül.

parancsolo-no

Íme, az a négy női típus, akinek a legkevesebb az esélye, hogy valaha is megkérje egy férfi a becses kezét:

1. A parancsolgató főnöknő

Az ilyen típusú nő mindig tudja mit akar és foggal körömmel igyekszik meg is szerezni azt. Azt képzeli magáról, hogy minden jár neki és a körülötte lévő férfi állandóan készen áll vágyai teljesítésére. Azt gondolhatja, hogy mindenki ismeri szükségleteit és állandóan résen van, hogy kielégítse azokat. Parancsol, dominál, elvár és utasít.

A férfinak eleinte vonzónak tűnhet egy ilyen független, öntudatos, határozott nő, azonban hamar rá kell eszmélnie arra is, hogy megfosztják „nadrágszíjától” és „papucsba bújtatják”. Egy férfinak jobb szabadon, mint egy olyan iskolában ahol a mindig vizsgáztatják, ugratják és parancsolgatnak neki.

2. A játékos kiscicus

Ezek azok a nők, akik imádnak hódítani, csábítani és bevetni ízig-vérig minden csáberejüket, hogy megkaphassák a kiszemelt férfit. A férfinak meg igazán kihívás lehet egy ilyen “’áldozat” aki, felébreszti bennük a vádász ösztönt. Azonban amikor már kialakult egy kapcsolat akkor jobb feladni az egér-macska játékot. Ilyenkor már az őszinteség a közös tervek a kölcsönös egymásra figyelés kell előtérbe kerüljön.

A cicus nő azonban nem érzi magát jól a bőrében, ha nem folytathatja lépten-nyomon az apró játszmáit. Ha ez így folytatódik, biztos lehetsz abban, hogy előbb utóbb szedned kell a játékaidat és menned kell. A férfi ezt nem fogja sokáig tolerálni.

3. Az elégedetlenkedő

Az ilyen nők képzeletében mindig van egy beragadt film a hercegről a fehér lovon, aki majd jön és megmenti őket. Mivel ez az egyetlen járható út számukra ezért mindig csak egy ilyen pasira vágynak. A képzeletükben létező virtuális herceg után akarják párjukat átalakítani, ami természetesen nem lehetséges. Ez folyton elégedetlenkedéshez vezet és gyakoriak az olyan mondatok, mint: “De ezt én nem így képzeletem el.” Habár hivatalosan nagyon szereti és elfogadja a párját olyannak amilyen, alig várja, hogy meggyőzze: „Drágám nem áll jól neked ez az ing, inkább válaszd a másikat, ne hallgasd azt a förtelmes zenét, ne menj a haverokkal sörözni stb.” Na ebből sem lesz holtomiglan-holtodiglan erre mérget vehetsz.

4. Féltékeny kétkedő

Ő mindig tudja, hogy a férfiakat csak az ösztöneik vezérlik és ebből kifolyólag folyton féltékeny. Az Ő képzeletében a nő dolga az, hogy jól őrizze, kövesse, nyomozza a férfit, hogy az ne essen a szőkék, barnák, vörösek és más nők áldozatává.

Nagyon nagy a kontroll igénye és állandóan kérdőre vonja a párját, alig ad neki szabad teret hogy fellélegezzen. Mivel ennyire kényszeres és féltékeny kétkedő ennek a típusú nőnek kevés az esélye, hogy valaha is egy férfi térdre borulva kérje meg a kezét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek