KuriózumEzeket a módszereket használják a boszorkányok, hogy valakire rontást rakjanak

Ezeket a módszereket használják a boszorkányok, hogy valakire rontást rakjanak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hiszel a mágiában? Ha igen, most megtudhatod, hogy mit használnak a boszorkányok, mikor jótékony bűbájokat készítsenek!

Ezeket a módszereket használják a boszorkányok, hogy valakire rontást rakjanak

Amióta világ a világ, varázslat, varázslók, boszorkányok léteztek, ha nem is máshol, az emberi tudat rejtelmeiben. Azért fontos ez, mert lehetséges, hogy még most is vannak közöttünk olyanok, aki képesek jótékony bűbájokat előidézni. Lássuk melyek ezek.

1. Rizsszem

Ha a menyasszony és vőlegény ruhájára rizsszem kerül, miután kilépnek a házasságkötő terem, vagy a templom ajtaján, akkor áldás száll rájuk, és az életüket bőség és siker kíséri majd. A mágia világában a rizsnek varázsereje van, amely pozitív dolgokat képes megidézni.

2. Ne vegyél fel semmiféle furcsa, idegen tárgyat

A boszorkányok arra is figyelmeztetnek, hogy miként kerülheted el az ártásokat, rontásokat, így például a lakás, vagy kapu bejárata elé került csontot, tojást, cukrot, vagy virágot nem szabad bevinni a lakásba, mert különben furcsa dolgok történhetnek a falak között.

Vannak olyan rosszakarók, akik lepedődarabot használnak a rontásra, vagy különböző port, italt öntenek az ételedbe. Megint mások fésűfogat, szappant, koporsószöget hajszálat vagy állattól származó farkat használnak egy rossz rontás elkövetésére.

Noha ezek a praktikák egyre ritkábbak, Európa keleti részén sokan még hisznek bennük.

3. Ha úgy érzed, hogy ártást küldtek rád, meditálj

Ha meggyőződésed, hogy valaki megátkozott, akkor válassz ki egy csendes napszakot és helyszínt, mélyülj el a gondolataidban, és összpontosíts arra, hogy levedd magadról a rontást, imádkozz és meditálj. Alkalmazd ezt a tisztító módszert 3 napig, és utána már jobb lesz a helyzet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek