LélektárEzeket a meglepetéseket tartogatja a 2021. február 27-i Telihold

Ezeket a meglepetéseket tartogatja a 2021. február 27-i Telihold

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2021. február 27-én a Telihold a Szűz jegyében ragyog fel az égen, és egyike lesz azon kevés Teliholdaknak az idén, amelyek életünk legnehezebb és legösszetettebb problémáira világítanak rá. Lássuk, milyen meglepetéseket tartogathat a február 27-i Telihold.

A februári Telihold a maga teljes szépségében a 27-ről 28-ra virradó éjszaka ragyog fel az égen a Szűz jegyében, teljes harmóniában a Halak jegyében található Nappal. Érzelmi és mentális szinten általános stabilitás, rend és tisztaság érzetét kelti majd.

A Szűz Telihold megvilágítja a legsötétebb és legbonyolultabb problémákat, amelyeket más szögből fogunk látni, és segít új megközelítést találni a megoldásban. Szükségét érezzük, hogy rendet tegyünk mindabban, ami rendetlen, kaotikus, és nemcsak az otthonunkban, a munkában vagy az üzleti életben, hanem a személyes érzéseink, vágyaink és terveink terén is.

Telihold a Szűz – Halak tengelyen

A ragyogó Telihold ereje jó hatással lesz minden csillagjegyre. Segít megtalálni az egyensúlyt a mindennapi tevékenységek, pihenés, egészségünk és a rend iránti igényünk között. Ezeket a szempontokat hangsúlyozza ki ugyanis leginkább a Szűz csillagjegy.

Másrészt a Halakban lévő Nap hangsúlyossá teszi a belső vágyainkat, lelki szükségleteinket, amelyeket eddig nem tudtunk teljesíteni.

Mi a teendő Teliholdkor?

Harmóniát kell teremtenünk a mindennapi teendőink és azok között a dolgok között, amiket igazán akarunk, mert sokan azt tapasztalhatjuk, hogy hatalmas különbség van az életünk e két aspektusa között, amit a Telihold fénye még jobban kihangsúlyoz.

Sokan egy rövid válságidőszakba kerülhetünk, amelyben meg kell hoznunk bizonyos döntéseket. A jó hír az, hogy a rend, amit a Szűz képvisel, most kiegyensúlyoz bennünket, és így sokkal jobban tudunk összpontosítani arra, amit igazán szeretnénk.

Telihold és egészség

A Telihold ideje egyáltalán nem alkalmas a különböző sebészeti és fogászati beavatkozásokra. Ezeket, amennyiben lehetséges, legalább két nappal későbbre kell halasztani. Ha vészhelyzetről van szó, ami nem tűr halasztást, fel kell készülnünk a komplikációkra, és arra, hogy hosszabb lesz a gyógyulási folyamat.

A februári Telihold, mivel a Szűz jegyében ragyog fel, hatással lesz a hasnyálmirigyre, a vékonybélre, a vastagbélre, a patkóbélre és a végbélre. Ezen a napon, és a következő 3-4 napban próbáljunk meg minél könnyebb, természetesebb és diétásabb ételeket fogyasztani. Kerülnünk kell azokat az ételeket, amik erjedésnek indulhatnak a gyomorban, és így hasfájást okozhatnak.

Kerülnünk kell az alkoholt, valamint a zsíros ételeket és krémes édességeket. Jobb, ha a lehető legegyszerűbb ételekre szorítkozunk, mellőzzük a zsíros, sült ételeket és a puffasztó zöldségeket.

Ugyanakkor a Szűz Telihold idején még két szervünkre fokozottan oda kell figyelnünk: a fülünkre és a szemünkre. Próbáljuk meg óvni ezeket, ha lehet, ne üljünk hosszú órákon át a számítógép vagy a telefon képernyője előtt, és lehetőleg kerüljük azokat az embereket, akik az influenza tüneteit mutatják.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek