LélektárEzekben a napokban mély szemléletmódbeli változásokra számíthatunk! Te már érzed, hogy minden...

Ezekben a napokban mély szemléletmódbeli változásokra számíthatunk! Te már érzed, hogy minden átalakul körülötted?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Napok óta egy gondolat motoszkál a fejedben, amely azt súgja, hogy változtatnod kell az életeden! Jól tanultál az iskolában, az egyetemen, helyt állsz a munkahelyeden, ahol végtére is, elég jó a fizetésed, csak úgy érzed, hogy valami még sincs rendben!

spiritualitas

Mindig is arra tanítottak bennünket, hogy versenyezzünk másokkal, hogy mi legyünk a győztesek, a legjobbak, és nagyon nagy akaraterővel, meg ambícióval kell rendelkeznünk, ha el szeretnénk érni a céljainkat.

Ebben van némi igazság, de legtöbbünk mondhatni egy inaktív ambiciózus életet él. Egész nap olyasmi után szaladgálunk, amiről úgy gondoljuk, hogy fontos. Igen, hiszen fontos az, hogy pénzt keressünk, amiből fenn tudjuk magunkat tartani. De vajon tényleg ezt szeretnénk, erre vágyunk igazából?

A napjainkat olyan dolgokra, külső hatásokra, tárgyak beszerzésére áldozzuk, amelyek nem fognak soha igazán boldoggá tenni. Eleinte még jó érzés, hogy ezt meg azt vásárolhatunk, mert van rá pénzünk, de idővel ezek a tárgyak, értékek, külsőségek felhalmozódnak, és egy nagy üresség, boldogtalanság fogja betölteni a szívünket.

Ne essünk bele ebbe a csapdába. Ha már beleestünk, akkor szerencsés helyzetben újraértelmezzük magunkat. Feltesszük a kérdést, hogy ki is vagyok én valójában, boldog vagyok-e, mik az igazi céljaim. És ha ez bekövetkezik, akkor már nem kívülről, más emberektől fogjuk várni a választ, hanem belülről, a belső hangra fogunk figyelni.

És ez az egész egy folyamat, egy nagyívű változás. Lépésről-lépésre sokkal tágabban fogjuk látni a világot és annak összefüggéseit, lassan rájövünk arra, hogy nem az a lényeges, hogy legyőzzünk mindenkit és nagyobb hatalomra tegyünk szert, hanem az Univerzum, amelynek mi is részesei vagyunk, fogadjon magába és segítsen abban, hogy ráléphessünk a természet, az élet örök körforgásának az ösvényére.

A nemrég elhúnyt Wayne Dyer azt mondta: „ne halj úgy meg, hogy a zene még benned van”. Az egyetlen módja, hogy kiengedd a zenét, hogy beengeded az életet az életedbe, hogy az szabadjára áramoljon. A dalod már meg van írva, csak annyid kell tenned, hogy úgy táncolj, ahogyan az élet énekel.

Ha mindez, amiket olvastál, teljesen abszurdnak tűnik, akkor még nem következett be az életedben ez a változás. Akik érzik, hogy mit is jelenthetnek ezek a sorok, azoknál beindult a változási folyamat.

Ezen szemléletváltás, vagy gondolkodásmód-váltás a legdrasztikusabban, vagy leggyorsabban éppen ezekben a napokban történik, 2015 szeptemberében.

Ezt már olvastad? Ebben a hónapban gyökeres energiaváltozások lesznek a Földön! Szeptember 28-án érkezik a CSÚCSPONT!

A férfiak tudatában ez az átalakulás úgy fog végbemenni, hogy az erősebbik nem képviselői egyre jobban eltávolodnak az anyagiaktól, már nem fognak akkora jelentőséget tulajdonítani az üzletnek, a gazdagságnak, inkább a spiritualitás, a béke és a család kerül náluk középpontba.

A nők kevésbé akarnak függetlenek, önállóak és vonzóak lenni, ők is inkább a spiritualitás, a személyes fejlődés és az önbecsülés fele fordulnak.

Ha ez megtörténik, a csodák mindennap az ajtónkon fognak kopogtatni, csak át kell élni ezeket a nagyszerű pillanatokat. Ez persze nem azt jelenti, hogy az életünkben többé semmiféle nehézség nem fog kialakulni, de a problémákat sokkal higgadtabban és megfontoltabban tudjuk majd kezelni.

Te már érzed a változás szelét?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek