Ez vár ránk asztrológiai szempontból az év hátralevő részében!

Lassacskán már a szeptemberi hónapnak is a közepét tapossuk, ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb marad hátra az idei évből. Viszont annak ellenére, hogy már 2019-ből kevés van hátra, nagyon érdekes és eseménydús időszak elé nézünk.

2019. szeptember 14-én telihold lesz, és a Vénusz a Mérleg jegyébe lépik, ami már önmagában is nagy energiahullámokkal jár. Ezek az energiaáramlatok egyeseket arra késztet, hogy egy sokkal szenvedélyesebb időszakba lépjenek, míg másokat arra ösztökél, hogy a romantika felé nyissanak inkább.

18-ától egészen október elejéig rengeteg dolgunk és elintéznivalónk lesz, de nem kell aggódni, különösebben semmi nem nehezíti ezt meg. A Szaturnusz egyenes pályára lép, a Nap belépik a Mérleg csillagjegyébe, újholdnak is tanúi lehetünk, sőt még a Plútó mozgása is bekeveredik ebbe az eseménydús időszakba.

Az októberi hónap arra fog bennünket megtanítani, hogy hogyan kezeljük helyén az érzelmeinket, olyan pillanatok várnak ránk, amelyek rendkívül nagy intenzitású energiákat fognak tartalmazni, de ezek által fejlődhetünk.

Minél közelebb kerülünk 2019 végéhez, annál inkább rájövünk, hogy az utolsó hónapok különböző módon hatottak reánk. Az októberi telihold egyeseknek óriási mérföldköveket tartogat, míg másoknak egy kisebb kapaszkodót biztosít ahhoz, hogy jobban megláthassák a nagyobb kép közötti összefüggéseket. Október végén a Merkúr teljes mértékben visszavonul, ami kommunikációs félreértéseket szülhet.

A november és a december viszonylag gyorsan el fog telni, ezért sokszor azon kaphatod magad, hogy teljes mértékben belefeledkeztél a napi teendőidbe. Azért November sem fog események nélkül telni: ott lesz például nekünk a Bika jegyébe lépett telihold, a Nyilas jegyében lévő újhold, amihez csataklozik a Merkúr bolygónk is, illetve még egy Ikrek jegyébe lépő telihold is vár reánk az év vége felé. Habár lehet, kissé zsúfoltnak tűnik, de jó dolgok várnak ránk, így készüljünk örömmel az év végére.

A felsőbb energiák mozgásai, akármilyenek is legyenek azok, hatással vannak ránk, és bár most még úgy tűnhet, hogy különösebben nem vár ránk pozitív időszak, ne csüggedjünk, ugyanis végre időnk lesz értékelni az állandóságot és a nyugalmat.

Ha az elkövetkezendő hónapokban elfáradnál, vagy úgy éreznéd, hogy nem vagy képes végigcsinálni a szürke hétköznapokat, tarts szünetet, és pár napra tedd töltőre magad, pihenj és lazíts. Mindenkinek szüksége van olykor a felfrissülésre, pláne így, az év vége felé.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top