HolotropikumAlternatív gyógyászatEz az otthoni gyógykészítmény már az első használat után megszabadít az ízületi...

Ez az otthoni gyógykészítmény már az első használat után megszabadít az ízületi fájdalmaktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amennyiben már betöltöttük a 40. életévünket, sajnos szembe kell néznünk az öregedés okozta problémákkal, tünetekkel, amihez hozzátartoznak az ízületeket érintő betegségek is. Főként a térd behajlítása okozhat gondot, de a vállak, és könyököt érintő fájdalmak sem ritkák. Az évek múlásával a reuma, az ízületi gyulladás, a törések esélye is egyre nagyobb lesz.

mustarok-gyogykence

Ez az orosz népi gyógyászatban használt természetes alapanyagokból készített gyógykészítmény nagyszerűen csillapítja az ilyen típusú fájdalmakat, és a szükséges hozzávalók valószínűleg mindannyiunk konyhájában is megtalálhatók.

A következőkre lesz szükségünk:

– 1 evőkanál mustár
– 1 evőkanál méz
– 1 evőkanál víz
– 1 evőkanál finom só

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, míg homogén állagú krémet nem kapunk. Ezután tegyük bele egy üres műanyag dobozba, és tároljuk, amíg el nem fogy.

Felhasználás:

Lefekvés előtt kell bekenni a sajgó ízületeket, hogy az éjszaka során pihenve gyógyulhassanak. A fájó testrészekre kell tenni egy keveset, majd rá kell csavarni egy műanyag fóliát, és egy meleg, gyapjúsálat. Hagyjuk 1,5–2 óráig magunkon ezt a kötést, majd reggel mossuk le a krémet. Már az első nap után érezni fogjuk az enyhülést, de a kezelés sikerességének érdekében 4–5 napon keresztül alkalmazzuk ezt az eljárást. A krémet tároljuk a hűtőben, ha pedig elfogyna, készítsünk újat.

A mustárban sokféle gyógyhatás található. Például égési sérülés esetén, ha bekenjünk a bőrt egy vékony mustárréteggel, enyhülni fog a fájdalom. Meghűlés esetén is vegyünk be egy kanál mustárt, és csillapodni fog a torokfájás. Ha fejfájás gyötör, kenjük be a homlokunkat egy kevés mustárral, jót fog tenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek