Épp, hogy ledobtad magadról a paplant, és kimásztál az ágyból, de máris úgy érzed magad, mint akin átment egy úthenger? Semmi erőd, energiád, életkedved nincs? Akkor érdemes rápillantanod az alábbi cikkre, mert most elolvashatod a megoldást.

Ez az oka annak, hogy reggel, ébredés után még fáradtabbnak érzed magad, mint munka után!

1. Szegényes étrend

Hiába fogyasztasz kávét, attól még nem lesz energikus a reggeled, ami azért lehet, mert kevés A-, C- és B12-vitamin a szervezetedben, de érdemes még magnéziumot, cinket, és kalciumot is fogyasztanod, mert ezek is segítik, hogy energikusabb, életerősebb légy. Törekedj a minél választékosabb, vitaminokban gazdag élelmiszerek fogyasztására.

2. Kevés vízfogyasztás

Ha a munkahelyeden nem is, mikor hazaérsz, próbálj meginni 1-1,5 liter vizet, mert ez elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez. Ha jól szeretnél teljesíteni minden területen, akkor a napi 2 liter víz megívása kötelező, ami nem mellesleg remekül méregteleníti a szervezetet.

3. A túl meleg hálószoba

Az is lehet az oka, hogy reggel fáradtan ébredsz, ha a hálószobádban túl nagy a meleg. Bőségesen elég, ha 19-20 Celsius fokban alszol, és lefekvés előtt mozogj kicsit, mert így endorfin boldogsághormonok szabadulnak fel, amelyek ellazítják a testet, így a pihentető alvás garantált.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.