KuriózumEz az egyszerű teszt elárulja személyiséged rejtett tulajdonságait

Ez az egyszerű teszt elárulja személyiséged rejtett tulajdonságait

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Személyiségteszt! Válassz ki egy pillangót, és ismerd meg jobban önmagad!

A világon közel 24 ezer pillangófajtát tartanak számon. Ezek a csodás lények szebbnél szebb színűek, alakúak. A következő személyiségteszt lényege, hogy kiválassz az alábbi 6 pillangó közül egyet, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást, ezáltal megismerve lelked, személyiséged mélyebb rétegeit.

1-es számú pillangó

A szíved aranyból van, és mindent megteszel, hogy másokon segíthess. Rendkívül érzékeny teremtés vagy, nagyban hagyatkozol az eddig megszerzett pozitív tapasztalataidra, ami téged is pozitív emberré tesz.

2-es számú pillangó

Mindennél nagyobbra értékeled a nyugalmat, a harmóniát. Ha teheted, elkerülöd a konfliktust, és inkább az egyensúly megteremtésére törekszel, mert számodra ez a legfontosabb. Minden pillanatban a békére törekszel.

3-as számú pillangó

Úgy gondolod, hogy minden történésre van egy logikus magyarázat. Szereted a rendet, mindennek megvan a jól kitalált helye, és ha valami nincs ott, ahol lennie kell, úgy érzed, hogy eluralkodott a káosz. Az életed minden területe jól meg van tervezve.

4-es számú pillangó

Ha van egy célod, akkor semmi és senki nem tarthat vissza azért, hogy elérd azt. Nem félsz a kemény munkától, mert tudod, sikert csak így lehet elérni. A munkád büszkeséggel tölt el, célorientált vagy, és addig nem nyugszol, míg el nem éred azt, amit kitűztél magad elé.

5-ös számú pillangó

Úgy tekintesz az életre, mint korlátlan öröm- és energiaforrásra. Reggelente mosollyal ébredsz, imádod a kihívásokat, az izgalmakat, sőt, egyenesen keresed a kalandokat. Sosem unatkozol, a monotóniát hírből sem ismered. Számodra szabadnak lenni a legnagyobb élmény.

6-os számú pillangó

Kreatív és nagyon egyedi figura vagy, akitől nem állnak messze a művészeti ágak, legyen szó festészetről, divatról, filmekről. Nem várod el, hogy mindenki megértsen, hiszen sokszor te magad sem érted saját magadat. Számtalan dolog képes inspirálni, és ez biztosítja számodra a boldogságot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek