HolotropikumAlternatív gyógyászatEz az aranysárga mézes keverék az egyik legjobb természetes antibiotikum!

Ez az aranysárga mézes keverék az egyik legjobb természetes antibiotikum!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az antibiotikumok még ma is nagyon népszerűek. Vannak olyan családok, ahol generációk ezen nőttek fel, hiszen ha csak egy fertőzés apró jele is mutatkozott valamelyik családtagon, rögtön nyúltak is az antibiotikumhoz. Legfeljebb csak az emésztésünk látta kárát a gyógyszer beszedésének, de pár nap múlva már kutya bajunk volt, vidáman élhettük az életünket.

kurkuma-mez

Az antibiotikumok szedésével nem is lenne baj, hiszen komolyabb fertőzések esetén szükség van rájuk. A probléma ott kezdődik, hogy bármilyen enyhe gyulladás, vírusos fertőzés kezelésére a családorvosok többsége egyből erős antibiotikumos kezelést ír fel.

Ez azért jelenthet gondot, mert a baktériumok egy idő után rezisztensé válnak, sőt még a szaporodásuk is felgyorsulhat, erősebb, ellenállóbb törzsek fejlődhetnek ki, és gyógyulás helyett csak mellékhatást fognak kiváltani a gyógyszerek.

Az antibiotikumok nem tesznek különbséget jó és káros baktériumok között, így a bélrendszerben található jótékony baktériumokat is elpusztítják, amelyek az immunrendszer védekezőképességét erősítik. Főként gyerekkorban jelenthet ez problémát, amikor az immunrendszer még nincs teljesen kifejlődve, és az antibiotikumok csak gyengíteni fogják. Ezért ha egy könnyebb lefolyású fertőzéssel találjuk szembe magunkat, amelyek csak kellemetlen tüneteket okoznak, inkább készítsünk odahaza természetes mézes, kurkumás természetes antibiotikumot.

Ajánló: Próbáljátok ki a kurkumát, a világ legtöbb gyógyhatásával rendelkező fűszernövényét

Hozzávalók:

  • egy kanál kurkuma por,
  • 100 gramm organikus méz.

Az elkészítés nagyon egyszerű: egy tálba össze kell keverni, amíg a kurkuma szépen beépül a mézbe. Ha észrevesszük magunkon a meghűlés, influenza első tüneteit, azonnal egy fél teáskanállal fogyasszunk el a keverékből, az első napon félóránként tegyük ezt. Másnap egy egész teáskanállal vegyünk be két óránként a természetes antibiotikumunkból, harmadnap pedig három alkalommal együnk meg egy teáskanálnyit a csodaszerből.

Ajánló: Íme a legerősebb természetes antibiotikum, amely minden fertőzést legyőz

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek