LélektárEz az angyalok üzenete számodra az előtted álló hétre

Ez az angyalok üzenete számodra az előtted álló hétre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az angyalok üzenetei mindig ott lebegnek előttünk, csak nem mindig vesszük észre és tudjuk értelmezni. Minél inkább ráhangolódunk a felsőbb energiákra, annál inkább befogadóbakká válunk az onnan érkező iránymutatásokra.

Habár az előttünk álló hét energiái nem ígérkeznek túl mozgalmasnak, még így is lesz bőven történés a fenti világban, amely a hét folyamán ránk is hatással lesz. Ahhoz, hogy megtudd, mire számíthatsz az előtted álló héten, arra kérlek, hogy csendesedj kicsit el és kezdj el befele figyelni, majd ha sikerült megteremteni a kapcsolatot az igazi éneddel, akkor 1-4-ig válassz egy számot.

Hidd el, pont azt a számot fogod választani, amelyhez a hozzátartozó üzenet a legmegfelelőbb lesz számodra, hiszen a tudatalattink révén az angyalok képesek befolyásolni bennünket.

Nézzük is kinek mit üzennek az angyalok az előttünk álló hétre:

1-es angyali üzenet

Ez a hét nem lesz könnyű számodra. Olyan kihívásokkal kell szembenézz, amelyekre abszolút nem számítottál. Habár elsőre minden oly idegennek tűnik majd, idővel rájössz, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a helyén kezelni. Ha kitartó leszel, minden rendben fog menni.

2-es angyali üzenet

Ezen a héten valamiért nagyon alacsonyan fogsz érzelmileg rezegni. A környezetedben lévő emberek sem igen fogják érteni, hogy mi lehet ennek az oka, de próbálnak majd úgy tenni, mintha melletted állnának. Minél inkább megpróbálsz nyitni a boldogság felé, annál inkább könnyebb lesz kikecmeregni ebből az állapotból.

3-as angyali üzenet

A hét eleje elég simán indul, de ahogy telnek a napok egyre frusztráltabbá válsz. Összezavarodsz, de pontosan nem fogod tudni megmagyarázni, hogy miért is. Szakíts magadnak időt, és pihenj kicsit, ezalatt pedig vedd számba a lehetőségeidet és döntsd el, hogy merre lépsz tovább.

4-es angyali üzenet

Az előtted álló hét egész ígéretesnek tűnik, viszont lehet, hogy hoz némi konfliktust az életedbe. Minden a kommunikációdon fog múlni, ezen múlik, hogy mekkorára nő a feszültség. Ne kerülgesd a forró kását, hanem határozottan és őszintén mondd ki, amit érzel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek