LélektárEz az Angyalok üzenete 2017 Novemberére!

Ez az Angyalok üzenete 2017 Novemberére!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A november hónapja próbára tesz bennünket anyagi síkon. Tartózkodunk attól, hogy az anyagi befektetéssel járó szakmai kockázatokat felvállaljuk vagy, hogy aláírjunk néhány szerződést. Ezek az anyagi jellegű próbatételek azért szükségesek, hogy megértsük azt, hogy a pénz is bizonyos energiával rendelkezik, melyet meg kell becsülnünk. Fontos, hogy megértsük azt, hogy a spiritualitás nem egyenlő a szegénységgel, hogy mindannyiunk számára szükség van anyagi tartalékokra. Ezért hát vállaljuk fel a kockázatot, és ha kell, merjünk aláírni szerződéseket, melyek hozzájárulnak anyagi jóllétünkhöz. Viszont minden esetben legyünk körültekintőek, nézzük át alaposan az ajánlatokat, ne ugorjunk bele a bizonytalanba.

Ez az Angyalok üzenete 2017 Novemberére!

Ennek a hónapnak a legnagyobb „csapdája” számunkra saját félelmeinkkel való harcunk, mely igyekszik eltölteni bennünket, megakadályozni, elvonni a figyelmünket a fontos dolgokról. Mi azonban a vele való harc helyett, igyekezzünk felülkerekedni a félelmen. Hiszen egy életünk van, és ne hagyjuk azt a félelem által vezérelni.

Ugyanis az életben, a felmerülő lehetőségek egyszeriek és vissza nem térőek, ezért igyekezzünk élni velük. Ne vegyük rossz néven, ha egy ajtó nem nyílik azonnal meg előttünk, hiszen ez csak akkor következhet be, ha erre már készen állunk. Tehát, a mi dolgunk, hogy önbizalommal haladjunk az utunkon, és ha a nyáron volt egy ötletünk, itt az ideje, hogy gyakorlatba ültessük azt. Mert minden átélt élmény által gazdagabbak leszünk.

A hónap első részében

November 9-ig kérdésekkel halmozzuk el önmagunkat, mint amilyenek a következők: „Mit kellene tennem? Miért nem sikerül? Egy adott személy miért reagált úgy, ahogyan azt tette? Mit nem csinálok jól? Mit kellene másképp tennem?” Túl hozzánk nőtt a munkánk, a lakásunk és egyes személyek. És felmerül bennünk a kérdés: „mit is tennék ezek nélkül?”

Hajlamosak vagyunk „bűnbakok” keresésére, hogy ne kelljen magunkra vállalni a felelősséget. Nehezen küzdünk meg a változásokkal, és mindig mindent túl meggondolunk, ami sokszor csak idő- és energia veszteség számunkra. Viszont kérhetjük az angyali segítséget, hogy a megfelelő módon alakítsa dolgainkat. Igyekezzünk lerázni magunkról a negatív energiákat, mozogjunk, sportoljunk. Legyünk gyengédek magunkkal, ne okoljuk folyton önmagunkat. Igyekezzünk körülvenni magunkat őszinte emberekkel, akik elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk. Sebezhetőek leszünk különösen az olyan tapasztalatok előtt, melyekkel először találkozunk, de az új mindenképpen helyet keres a maga számára a mi életünkben.

A hónap második részében

November 10 – 22 között fel kell állítsunk önmagunk számára egy fontossági sorrendet. Fáradságot fogunk érezni, hiszen be kell fejeznünk az elkezdett dolgainkat, és az anyagiak is fejtörést okoznak számunkra. Az elkezdett projektek befejezésével elménk is kissé felszabadul a gondok alól és teret enged az új befogadására. Meg kell tanulnunk új lehetőségek felkutatását a problémáink megoldására, ezzel növelve saját kreativitásunkat. Jegyezzük meg, amikor angyali segítséggel tesszük a dolgainkat, akár hegyeket is mozgathatunk átlépve minden akadályon.

A hónap utolsó részében

November 23-tól a hónap végéig, mintha az illúziók hálójában ragadnánk. Úgy tűnhet számunkra, hogy minden tökéletes, minden megoldódik, vagy akár az ellentéte, hogy minden erőfeszítésünk hiába való volt. Egyik variáció sem teljesen igaz, hiszen egyes dolgoknak időre van szükségük, hogy beérjenek. Félünk a változásoktól, ezért folyton kibúvókat keresünk. A fontos azonban, hogy a nehézségek ellenére, haladjunk előre a választott úton, a saját ritmusunkban. Igyekezzünk diplomatikusnak, megértőnek lenni, és nem megsérteni embertársainkat.

Összegezve tehát, novemberben a hangsúly az anyagiakra helyeződik. Ne keressünk mentséget arra, hogy miért nem végezünk el bizonyos feladatokat. Azok a dolgok, melynek elvégzése prioritást jelent, úgy is a felszínre törnek. A saját félelmeink legyőzése egy másik kihívás, mellyel szembe kell néznünk. November tehát egy göröngyös utat tartogat számunkra, tele érzelmekkel és ugyanakkor megvalósításokkal!

Forrás: Delia Muresan

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek