Az otthonod az a hely kellene legyen, ahol jól érzed magad, ahol biztonságban vagy, és jó mindig hazatérni a kellemes környezetbe, még egy fantasztikus nyaralás után is. Azonban egy idő után negatív energiák fészkelhetik be magukat a falak közé, éppen ezért sok esetben fogod azt észrevenni, hogy nem érzed már jól otthon magad, feszült, ideges és agresszív vagy. Nos, ilyen esetben kell elvégezned egy energiatakarítást, amelynek segítségével elűzöd a káros hatásokat.

Ez a zene megtisztítja a lakásod a negatív energiáktól és visszaállítja a pozitív légkört!
Fotó: Pixabay.com

Először is igyekezz hálás lenni azért, hogy van tető a fejed fölött, változtasd meg a szemléletedet, hiszen ezzel is hozzájárulsz a negatív energiák elillanásához. Minden egyes tárgyat érints meg, és köszönd meg, hogy ott van melletted, köszönd meg a kávéfőzőnek, hogy finom kávét főz, a szekrénynek, amelyben tárolhatod a ruháidat, vagy a karosszéknek, amely kényelmes ülést biztosít számodra, mikor olvasol.

Ha megfigyeled, minél többször szidalmazol valamit, például az autót, a tévét, számítógépet, vagy a fűtésrendszert, azok annál gyakrabban fognak meghibásodni. A düh, a harag, az agresszív viselkedés negatív energiákat bocsát ki, amelyek az évek során felhalmozódnak benned és a lakásodban is, ezért nem fogod jól érezni magad.

De ebben segít az alábbi energiatisztító zene. A kellemes dallamok segítenek megnyugodni és közben lassan elűzik a negatív energiákat, így otthonod ismét a béke, boldogság, a harmónia szigete lesz.

A nap bármely szakaszában hallgathatod, de talán a legalkalmasabb időpont az esti, lefekvés előtti órák. Ilyenkor a gondolataid lenyugszanak, én ennek a Feng Shui zenének hála megszabadulsz minden ártó erőtől, energiától.

Save

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.